Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Sortida a Vilanova i la Geltrú 29 maig 2018 \\\ RELLA
Sortida a Vilanova i la Geltrú 29 maig 2018 \\\ RELLA
GRUP ACTIVITATS
SORTIDA A VILANOVA I LA GELTRÚ 29 MAIG 2018El grup d'activitats us proposa una sortida a Vilanova i la Geltrú per fer una visita guiada a la Biblioteca Museu Victor Balaguer, à càrrec de la directora de la biblioteca Montse Comas, i una visita guiada al Museu del Ferrocarril.El Museu Víctor Balaguer és un dels museus més antics de Catalunya i un dels més singulars. Va ser el primer edifici públic del país destinat a complir les funcions de biblioteca i museu. Des de l'any 2000 el museu és secció del Museu Nacional d'Art de Catalunya i la biblioteca secció de la Biblioteca de Catalunya.

El Museu del Ferrocarril és un museu dedicat a la història del ferrocarril que està ubicat a les instal·lacions originals del dipòsit de locomotores de vapor de Vilanova i la Geltrú, unes edificacions ferroviàries a cavall entre el segle XIX i començaments del segle XX.
Programa de la sortida:

Matí: 10h visita a la Biblioteca Museu Victor Balaguer. Descans per esmorzar. A les 12.30h visita al Museu del Ferrocarril.

Dinar: A les 2h aproximadament. Anirem a dinar al restaurant El Nus, Rambla de la Pau, 71. El preu del menú és de 15€. Podrem triar els plats i pagar-ho allà mateix.

Tarda: passeig per la Rambla i el Passeig Marítim.

Dia: dimarts 29 maig de 2018

Lloc i hora de trobada: Estació de Renfe de Vilanova i la Geltrú a les 9.30. (Hi ha un tren que surt de l'estació Barcelona Passeig de Gràcia a les 8.38)

Preu visites guiades: socis 9 € , no-socis 10 € (Les visites es pagaran directament al Museu abans d'entrar)

Nº de places: 27

Termini d'inscripció: 15 al 18 de maig inscripció socis i del 19 al 23 de maig inscripció socis i acompanyants

Les persones interessades en fer la sortida heu d'omplir el formulari adjunt per inscriure-us https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9BrTXNJoCcs1xM-ihO_KqIsKorS-mrpHH6heVLNJfJVrq7w/viewform

Rebreu un correu de confirmació de la sortida.

Us animem a participar-hi.