Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
NOU ARTICLE AL BLOG DE RELLA D'EL DIARI DE L'EDUCACIÓ 23-05-18 \\\ RELLA
BLOG DE RELLA
NOU ARTICLE AL BLOG DE RELLA D'EL DIARI DE L'EDUCACIÓ 23-05-18
Objectius educatius de les escoles del CEPEPC. Propostes [Segona part]

Volem parlar del CEPEPC (Col·lectiu d'Escoles per l'Escola Pública Catalana) en dos articles. Després de més de 40 anys de la seva creació volem donar a conèixer la seva història, els seus principis i veure el paper que va tenir aquest col·lectiu d'escoles en la millora de l'escola pública catalana i proposar un acte commemoratiu de cara al primer trimestre del curs que ve.

Podeu consultar el BLOG de RELLA des de la web d'El Diari de l'Educació. Aprofitem per convidar-vos a visitar aquest mitjà de comunicació educatiu, que amb els seus articles i reflexions ens ajuda a seguir estant al dia del món educatiu. Penseu que és un mitjà que necessita dels subscriptors per poder fer una informació veraç, objectiva i plural.

Aqui teniu l'enllaç a l'article:[SEGONA PART]
"OBJECTIUS EDUCATIUS DE LES ESCOLES DEL CEPEPC. PROPOSTES" de Jordi Maduell

Aquí teniu l'enllaç a l'article [PRIMERA PART]
: "CEPEPC ENTRE CELEBRACIONS I ANIVERSARIS: PROPOSTES" de Jordi Maduell

.
Per poder participar i col·laborar en aquest blog educatiu, els socis i sòcies de RELLA que vulguin, han d'enviar els seus articles a: quim436@gmail.com o a hvilagracia@gmail.com i un cop revisats pel grup d'Educació Avui els publicaran.