Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
NOVA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES (RGPD) \\\ RELLA
JUNTA
NOVA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES (RGPD)


Benvolgudes, benvolguts,

Per tal de mantenir assegurada la seva privacitat i pugui tenir control sobre les seves dades personals, l'informem que hem fet algunes actualitzacions en la nostra política de privacitat de RELLA
Aquestes actualitzacions formen part del compromís que tenim amb el Reglament General de Protecció de Dades Europeu.

A partir del 25 de maig continuarem protegint les seves dades, ara segons el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 (RGPD)

És per això que li informem que:
El Responsable del Tractament de les seves dades personals és:
NOM: RELLA
DENOMINACIÓ SOCIAL: RELLA. Associació de mestres i professorat jubilats
NIF: G65893217
DOMICILI SOCIAL: Avinguda Drassanes, 3, 3r, 08001 Barcelona
DIRECCIONS DE CORREU ELECTRÒNIC: rellacat@rella.cat
DADES D'INSCRIPCIÓ EN EL REGISTRE D'ASSOCIACIONS: Registre d'Associacions núm: 50273 sec 1a.– Registre d'associacions de la Generalitat de Catalunya

Hem obtingut les seves dades personals perquè vostè va sol·licitar fer-se soci o sòcia de RELLA

RELLA tracta dades identificatives (nom, cognoms i any i lloc de naixement) i de contacte (adreça, telèfon i correu electrònic) i bancàries (IBAN)

La finalitat del tractament de les dades personals és per a enviar-li, per mitjans electrònics, informació i comunicacions sobre les activitats que RELLA realitza i a les quals vostè ha participat o ha mostrat el seu interès, d'acord amb la seva sol·licitud.

El tractament de les seves dades personals per a les finalitats de tractament anteriorment descrites està legitimat pel compliment de la relació contractual entre vostè i RELLA. Així mateix, RELLA té interès legítim en remetre-li informació i comunicacions sobre activitats de característiques similars per a les quals vostè ha mostrat interès.
L'interessat pot oposar-se a rebre aquest tipus de comunicacions comercials, ara o en qualsevol altre moment, enviant un correu electrònic a l'adreça electrònic: rellacat@rella.cat o adreçant una sol·licitud a la nostra adreça postal, a l'atenció de la Junta de l'associació RELLA

Les seves dades no seran comunicades a tercers sense previ consentiment.

Pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió o limitació en el tractament a través d'una carta a l'adreça postal abans citada o bé al correu electrònic rellacat@rella.cat

RELLA no adopta decisions que puguin afectar-li basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades personals. Tots els processos de presa de decisions relacionats amb les finalitats de tractament anteriorment descrites es realitzen amb intervenció humana.

Les seves dades personals es conservaran mentre es mantingui la seva relació amb RELLA i, després de la finalització d'aquesta relació per qualsevol causa, durant els terminis de prescripció legals que siguin d'aplicació. En aquest supòsit, les seves dades només es tractaran a l'efecte d'acreditar el compliment de les nostres obligacions legals. Finalitzats aquests terminis de prescripció, les seves dades seran eliminades.

Si considera que el tractament de les seves dades personals vulnera la normativa o els seus drets, pot presentar una reclamació davant la Junta de l'associació o davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, a través de la seva adreça postal: C / Jorge Juan, nº 6, C.P. 28001, Madrid (Espanya).

Atentament,

Junta de RELLA