Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
NOVES RECOMANACIONS PER L'ESTIU \\\ RELLA
NOVES RECOMANACIONS PER L'ESTIU \\\ RELLA
RECOMANEM
NOVES RECOMANACIONS PER L'ESTIU
ACTIVITATS D'ESTIU MUSEU PAU CASALS

PARLEN ELS NENS I NENES: EL BENESTAR SUBJECTIU DE LA INFÀNCIA A BARCELONA. Estudi fet per l'Institut lnfància i Adolescència sobre que pensen els nens i nenes sobre el seu benestar.


ACTIVITATS D'ESTIU MUSEU PAU CASALS

Aquesta setmana comencen les activitats d'estiu al museu.
T'ho perdràs? Fes ja la teva reserva!

19.07.2019
VISITA TEATRALITZADA + COPA DE CAVA
El pescador Ramon ens acompanya en aquesta visita teatralizada per Sant Salvador i el Museu Pau Casals.. però algú no ens espera... voleu saber qui és?

Hora: 20:00h | Preu: 10€ (inclou copa de cava)
Places limitades. Cal fer resera prèvia al 977 684 276 al c/e museu@paucasals.org
Més info aquí.

23.07.2019/01.09.2019
EXPOSICIÓ TEMPORAL
El Museu Pau Casals acull l'exposició "Victoria de los Ángeles, la veu que sorgí de la universitat", amb imatges per conèixer la seva personalitat, objectes personals que ressegueixen la seva vida professional i una part dedicada a la seva vinculació amb Pau Casals.

Inauguració: 23 de juliol a les 19h
Lloc: Sala Polivalent
Entrada gratuïta. Més info aquí.

27.07.2019
CONCERT DEL FESTIVAL DE PRADA AL MUSEU
"El Vendrell, Perpinyà, Prada. La Retirada. Sobre les passes de Pau Casals". Veniu a commemorar amb nosaltres els 80 anys de la retirada amb el Trio Hélios, el Quartet Métamorphoses i Michel Lethiec al clarinet.

Lloc: Sala de la Música del Museu Pau Casals
Horari: 20:00 / Preu: 22€
Places Limitades. Venda d'entrades a la recepció del museu o al web. Més info aquí.


28.07.2019
CONCERT SOLIDARI VOZES
Un any més des del Museu col·laborem amb aquest concert solidari en suport al projecte VOZES que treballa per la integració social de joves mitjançant la formació musical. Ens hi ajudeu?

Horari: 20:00h. | Preu: Entrada solidària 10€ (inclou copa de cava)
Venda d'entrades i reserves anticipades al 977 684 276, al c/e museu@paucasals.org o a la recepció del museu. Més info aquí.


30.07.2019/01.08.2019
MARIDATGES MUSICALS
Tornen els maridatges musicals al museu amb el col·lectiu de Productors i Cuiners del Baix Penedès "Terra i Taula" i l'Associació de Músics del Baix Penedès Uns tasts creats per l'ocasió maridats amb vins i música en el marc incomparable dels jardins del museu.

Horari: 20:00h | Preu: 22€
Places limitades. Cal fer reserva prèvia al telèfon 977684276 o per c/e museu@paucasals.org. Més info aquí.


Descarregueu-vos el programa de les activitats d'estiu aquí!


PARLEN ELS NENS I NENES: EL BENESTAR SUBJECTIU DE LA INFÀNCIA A BARCELONA. Estudi fet per l'Institut infància i Adolescència

"Parlen els nens i nenes: el benestar subjectiu de la infància a Barcelona"és un projecte de coneixement sobre el benestar dels infants a la ciutat des del seu punt de vista i amb el seu protagonisme.

Impulsat per l'Àrea de Drets Socials de l'Ajuntament de Barcelona i realitzat per l'Institut Infància i Adolescència de Barcelona, el projecte vol ser una eina de recerca periòdica d'ampli abast social i territorial per conèixer com estan en diferents àmbits de les seves vides els nens i nenes de 10 a 12 anys. El projecte es basa en metodologies participatives i en la recerca orientada al canvi, a partir de l'anàlisi de les propostes dels nens i nenes de millora del seu benestar.

El projecte "Parlen els nens i nenes" es fonamenta en el dret dels infants a ser escoltats i que les seves opinions siguin tingudes en compte i, alhora, en el seu dret a ser una peça clau i que tothom actuï pensant en el seu interès.

El projecte es desenvolupa en tres fases:

1. Enquesta sobre benestar subjectiu: es recullen dades sobre benestar dels infants preguntant directament als nens i nenes i no a les persones adultes amb qui conviuen. Participen a l'enquesta 4.000 nens i nenes d'entre 10 i 12 anys de la ciutat, en una mostra representativa per a tots els districtes, gràcies a la complicitat de 52 escoles de la ciutat. (notícia sobre l'enquesta)

2. Tallers participatius: es fan 84 tallers participatius a les escoles participants i 2.000 nens i nenes ajuden a interpretar els resultats de l'enquesta i fan propostes de millora del seu benestar adreçades a l'Ajuntament i altres administracions, les escoles, les famílies i als mateixos nens i nenes. (notícia sobre els tallers)

3. L'Agenda dels infants: el coneixement generat en l'enquesta i els tallers s'analitza i sintetitza en aquesta agenda de propostes dels nens i nenes de Barcelona. L'objectiu és obrir diàlegs socials i debats informats per trobar solucions, amb responsabilitats compartides, a les seves demandes. El Grup Altaveu, conformat per una trentena de nois i noies d'11 a 13 anys que han participat a totes les fases del projecte, s'encarrega de donar a conèixer l'Agenda dels Infants als responsables polítics, serveis municipals, entitats i agents socials de la ciutat, començant per l'alcaldessa. (notícia sobre la presentació de l'Agenda)