Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
TROBADA DELS  GRUPS DE RELLA AL TERRITORI \\\ RELLA
JUNTA
TROBADA DELS GRUPS DE RELLA AL TERRITORI
Trobada dels 3 grups territorials de RELLA: Jubis de Vilafranca del Penedès, RELLA-Granollers i RELLA-Olot i els grups de mestres i professorat jubilats del territori interessats en la trobada,

Des de la Junta de RELLA, estem impulsant una trobada dels grups de RELLA al territori. Actualment tenim tres grups actius: els Jubis de Vilafranca del Penedès, el grup RELLA-GRANOLLERS i el grup RELLA-OLOT.
Son tres grups de mestres i professorat jubilats amb finalitats i propostes diferents i hem cregut interessant fer una trobada a Granollers per coneixe'ns i poder-nos explicar el que fem i com podem col-laborar mutuament i crear vincles i relacions entre tots els grup.
De cada grup del territori podeu venir les persones que vulgueu, com més serem més aportacions i més ric serà el debat i la trobada. Contesteu aquest mail dient:
· el nombre de persones que vindreu de cada grup.
· el nombre de cotxes, per buscar-vos aparcament.
· si us voleu quedar a dinar a l'acabar.
Ho hauríem de saber abans del divendres 1 de febrer.
També estem en contacte amb altres grups de mestres jubilats del territori i dels diferents Moviments de Renovació Pedagògica del territori, a qui també convidarem, per donar a conèixer el que estem fent i animar-los a col·laborar.
TROBADA DE GRUPS RELLA DEL TERRITORI A GRANOLLERS
DIA: dijous 28 de febrer de 2019
HORA: 10,30
BIBLIOTECA ROCA UMBERT
C/ Enric Prat de la Riba 77 08401 GranollersPROPOSTA DE LA JORNADA


Trobada grups 10,30h – 12,30h
· Salutació i benvinguda a càrrec de l'Alcalde de Granollers: Il·lm. Sr. Josep Mayoral
· Presentació de la Jornada per part de la Junta de RELLA
· Informació de l'organització i les activitats de cada grup territorial
· Descans pel Petit refrigeri
· Propostes de col·laboració de cara al futur
· Precs i preguntes

Xerrada final 13h-14h
· Xerrada Àngel Marzo sobre el Voluntariat Educatiu

NOTA: Si us voleu quedar a dinar a Granollers, podem reservar-vos taula a la FONDA EUROPA [Menú del viatjant per 18€] per les 14,15h. Ens ho feu saber abans del divendres 1 de febrer.