Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Sortida a Capellades: visita a l'Abric Romaní i al Museu Molí Paperer \\\ RELLA
GRUP ACTIVITATS
SORTIDA A CAPELLADES: VISITA A L'ABRIC ROMANÍ I AL MUSEU MOLÍ PAPERER
El grup d'activitats us informa que els Jubis, grup de Rella del Penedès, organitza una sortida a Capellades per visitar el jaciment de Neandertals de L'abric Romaní i El Museu Molí paperer.Visitarem l'abric Romaní, jaciment de Neandertals de referència a Catalunya i a Europa i El Museu Moli Paperer, l'edifici i les instal·lacions del qual daten del segle XVIII.

Dia: dimarts 12 de març del 2019
Lloc i hora: 09:45 a l'estació Plaça Espanya dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, línia R6 (Llobregat/Anoia).
Preu: El preu serà de 25€ que inclou les visites i el restaurant. Es cobrarà a l'arribada a Capellades. Aquest preu no inclou el bitllet de tren (13,40€ anada i tornada) que cada persona haurà de comprar.
Termini d'inscripció: fins el 3 de març del 2019

Programa de la sortida:

A les 09:45h trobada a l'estació de Plaça Espanya de FGC. El tren surt a les 10:15h. Ens trobarem amb els Jubis a l'arribar a Capellades cap a les 11:30h moment en que agafarem el bus llançadora que surt immediatament desprès de l'arribada del tren. Recomanem haver esmorzat abans de sortir.
A les 12:00h visita a les excavacions i el centre d'interpretació de l'Abric Romaní.
A les 13:30h dinar al restaurant "Tots a taula" amb menú de productes de temporada.
A les 15:30h visita al Museu Molí paperer.
La tornada està prevista amb el tren de les 18:08h (a les 17:50h a la parada de l'autobús llançadora).

Aquesta excursió està oberta a socis i acompanyants de l'associació Rella que han d'omplir aquest formulari

Si sou membres dels Jubis en lloc d'utilitzar el formulari indicat, cal enviar un correu als Jubis grupmapnet@gmail.com abans del dia 4 de març i indicant "Visita capellades" a l'assumpte i posant el nom i un telèfon de contacte.

Us animem a participar-hi. Per qualsevol dubte podeu enviar un correu a activistesrella@gmail.com