Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Visita exposició Josep Guinovart \\\ RELLA
GRUP ACTIVITATS
VISITA EXPOSICIÓ JOSEP GUINOVART
VISITA GUIADA A L'EXPOSICIÓ "JOSEP GUINOVART - LA REALITAT TRANSFORMADA" que té lloc aquests dies als Espais Volart de la Fundació Vila i Casas.

El Grup d'Activitats us proposa aquesta visita guiada per la trajectòria creativa i l'obra de Josep Guinovart. La Fundació Vila i Casas ens dona l'oportunitat de veure algunes de les peces més significatives de les diferents etapes de la trajectòria creativa de l'artista. Una gran oportunitat d'apropar-nos a un artista català i universal.

Els Espais Volart de la Fundació Vila i Casas ocupen l'espai dels que van ser uns magatzems d'encaixos i roba a finals del segle XIX i està situat dins d'una finca modernista qualificada com a bé d'interès cultural per l'Ajuntament de Barcelona.

Dia : 9 d'abril de 2019
Hora de trobada : 10:45h (la visita comença a les 11h)
Lloc de trobada : Espais Volart : Carrer Ausiàs Marc nº 20-22 de Barcelona
Termini d'inscripció : del 13 al 20 de març per als socis i del 21 al 24 per als acompanyants.
Preu soci : 5,26€
Preu acompanyant : 5,79€
Nombre de places : 20

La visita guiada té un cost fix. Si el nombre final d'inscrits és inferior a l'estimat caldrà pagar la diferència en el moment d'arribar.

Aquesta activitat està oberta inicialment als socis. Si queden places, els acompanyants poden inscriure's a partir del dia 21 de març. Les inscripcions s'adjudicaran per ordre d'inscripció.
Per inscriure-s'hi heu de clicar en aquest enllaç