Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
HEM ACABAT UN ALTRE CURS \\\ RELLA
HEM ACABAT UN ALTRE CURS \\\ RELLA
HEM ACABAT UN ALTRE CURS \\\ RELLA
HEM ACABAT UN ALTRE CURS \\\ RELLA
HEM ACABAT UN ALTRE CURS \\\ RELLA
JUNTA
HEM ACABAT UN ALTRE CURS
Comentari de l'Acte de Fi de Curs 2018-19

Continuem comptant i distribuint-nos el temps segons el curs escolar. Ha estat la nostra manera de fer i, quan arriba el juny, tot són comiats i bons desitjos perquè ha acabat el curs i comencen les vacances. Així mateix ho hem fet a RELLA i el dimarts dia 18 vàrem dedicar-nos a tancar el curs 2018-19
.
Com cada any hem programat un acte formal i protocol·lari per tal de donar caire de festa i goig al nostre final de curs. Enguany, ens ha acompanyat l' Àngel Marzo, professor d'Escola d'Adults , encara en actiu. Ell ha estat molt content de parlar-nos, tan com nosaltres d'escoltar-lo . Ens ha parlat de >VOLUNTARIAT, tema que coneix i que n'ha fet una important dedicació de la seva activitat personal i professional: és un voluntari d'allò que calgui i per a qui calgui. En sap i en coneix tot tipus d'experiències i vivències.

Tot ha estat així fins que en la seva exposició ens ha revolucionat el nom i el concepte de VOLUNTARIAT. Ha dit que no li agrada ni és allò que pensa que millor identifica a una persona que participa en activitats importants cara altres i sobretot sense remuneració econòmica. Defensa qui amb el seu temps, coneixement, professionalitat i tot allò que calgui cap a altres persones sense cobrar res és un col·laborador.
Aquest és el matís personal que ha desenvolupat en la seva xerrada: el paral·lelisme entre una dedicació reconeguda econòmicament i la col·laboració de qui ho fa de manera econòmicament desinteressada

Els que coneixem l'Àngel, sabem quin és el seu grau de solidaritat i esforç al costat de qui el necessiti i amb tot allò que necessiti i de manera materialment altruista.
Ens ha endinsat també en fer un repàs i contrast del protagonisme carrincló i històric que coneixem de determinades activitats com a caritat aplaudida i reconeguda en ambients i objectius ben definits. No és aquesta la solidaritat que ell defensa i practica.

Tot plegat, ha estat molt interessant. Hem passat molt bona estona tot reflexionant conceptes que evolucionen i que caracteritzen el caire humanitari que volem reconèixer en les dedicacions altruistes actuals.

Finalment, hem tancat el curs amb el bon gust que ens ha deixat el cant de la Coral de les Aules d'Extensió Universitària per a Gent Gran de la UB, dirigida pel professor Víctor Frigola. Els hem aplaudit gaudint-ne com una delicadesa que valorem i ho hem endolcit tots plegats amb galetes, coca i cava.

Ara ja fem vacances. Fins al setembre. Bon estiu a tothom.

Maria Altisent