Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
ACTE D'INCI DE CURS 16-10-19 \\\ RELLA
ACTE D'INCI DE CURS 16-10-19 \\\ RELLA
JUNTA
ACTE D'INCI DE CURS 16-10-19
" UNA LLANÇA PELS QUE NO LLENCEN" una xerrada sobre El Malbaratament Alimentari
a càrrec de la xef ADA PARELLADA

DIMECRES 16 D'OCTUBRE a les 10,30H SALA D'ACTES DE L'IMEB Plaça Espanya 5

La coneguda xef del Restaurant Semproniana de Barcelona, molt activa a les xarxes socials i al mitjans de comunicació, ens parlarà del MALBARATAMENT ALIMENTARI:sota el títol "UNA LLANÇA PELS QUE NO LLENCEN" :quin és l'estat de la qüestió i què podem fer per contribuir a una cuina més sostenible i responsable.en el nostre dia a dia.

Ada Parellada (Granollers, 1967) va néixer a la Fonda Europa de Granollers. La cuina, les aromes i el plats l'han envoltada des del dia que va treure el nas a aquest món. Potser perquè ho ha vist de sempre l'ha fet el seu ofici, a Semproniana, on cuina, menja, beu i fa amics.