Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
COMUNICAT DE  LA JUNTA DE RELLA DAVANT LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM \\\ RELLA
COMUNICAT DE  LA JUNTA DE RELLA DAVANT LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM \\\ RELLA
COMUNICAT DE  LA JUNTA DE RELLA DAVANT LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM \\\ RELLA
JUNTA
COMUNICAT DE LA JUNTA DE RELLA DAVANT LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM


Tot i els sentiments personals que la situació i l'ambient general del país ens poden generar, RELLA com associació no vol passar per alt quin és el nostre compromís col·lectiu i la nostra denúncia davant dels fets que aquests dies ens pressionen i confonen.

Com a docents que hem estat, hem après dels anys i tant mateix així ho hem ensenyat, què és el respecte a tothom sigui quina sigui la seva condició o origen. Ho hem defensat a les aules i ho hem deixat com a herència. Respecte i justícia són valors pels quals hem lluitat i els hem exigit sempre que ha calgut. El respecte és una riquesa imprescindible en el tracte comú i la justícia és un dret que ens iguala, ens protegeix i ens fa LLIURES. La LLIBERTAT individual és pròpia; el respecte ens la garanteix. Cal exigir-la quan la falta de respecte la posa en perill.Ara mateix, respecte i llibertat són una llosa damunt de persones que coneixem i a causa de fets en els quals nosaltres mateixos vàrem participar. La por se'ns instal·la com un núvol per tal que entrem en el silenci davant d'aquesta greu situació. No hem de callar. El nostre silenci davant de la imposició de la força no resoldrà res.

RELLA proposa:
una profunda reflexió individual i fer suma amb participació activa i pacífica a qualsevol força dirigida a recuperar els valors humans, socials, culturals i polítics que avui sentim amenaçats de manera arbitrària i autoritària.

La Junta de RELLA