Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
COMENTARI DE l'ACTE D'INICI DE CURS amb àudio i video de la xerrada \\\ RELLA
COMENTARI DE l'ACTE D'INICI DE CURS amb àudio i video de la xerrada \\\ RELLA
JUNTA
COMENTARI DE L'ACTE D'INICI DE CURS AMB ÀUDIO I VIDEO DE LA XERRADA
Xerrada de l'Ada Parellada sobre el MALBARATAMENT ALIMENTARI

Ahir al matí, a la sala d'actes de l'IMEB, va tenir lloc l'acte d'inici de curs de Rella.
Acte, que si bé té un caire festiu pel fet de tornar-nos a trobar després d'unes llargues vacances i per les aspectives d'un nou curs, va estar marcat per la dura sentència que condemna injustament als nostres polítics i per tot el que això significa quan pèrdua de drets i llibertats.
En Quim, després de fer menció als difícils moments que vivim, ens va exposar tant les activitats que ja han posat en marxa els diferents grups com les que han de venir.
Entre les futures, hi ha la celebració del 10è aniversari de Rella.
El plat fort va ser la xerrada que l'Ada Parellada ens va fer sobre el malbaratament alimentari.
Amb un llenguatge planer, amb molta gràcia, expressivitat i tocs d'humor ens va exposar de com es malbaraten els aliments des del sector primari fins al consumidor, passant per tots els altres sectors.
Interessant va ser l'explicació sobre la seva presa de consciència del problema i de com, després d'un estudi exhaustiu de malbaratament en el seu propi restaurant, hi va aplicant, amb imaginació i esforç conjuntament amb els qui hi treballen, mesures d'estalvi alimentari.
També ens va oferir el que nosaltres, com a consumidors, poden tenir en compte alhora de fer la llista de la compra: els àpats que farem a casa durant la setmana i la composició d'aquests. A partir d'aquí confeccionar la llista de la compra amb els aliments que realment necessitem i només comprar aquests.
Data important: de cada tres cistells de la compra, un va a les escombraries.
Paga la pena pensar-hi!!!
Ens vam acomiadar amb un pica-pica de coca i cava que per cert no en va sobrar ni gota.
Gràcies Ada!

Pepa Carreras

Audio Conferència Ada Parellada