Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
ANUL·LADA    Pel·lícula La journée de la jupe a la Filmoteca 19/03/20 \\\ RELLA
GRUP ACTIVITATS
ANUL·LADA PEL·LÍCULA "LA JOURNÉE DE LA JUPE" A LA FILMOTECA 19/03/20


Per commemorar el 10è aniversari de Rella el Grup d'Activitats us convida a la Filmoteca de Catalunya a una sessió especial demanada per Rella i oberta al públic en general. Es projectarà la pel·lícula "La journée de la jupe" (El dia de la faldilla) en VOSE.

"El dia de la faldilla" és una pel·lícula dirigida per Jean-Paul Lilienfeld i protagonitzada per Isabelle Adjani, que va ser guardonada amb el premi César a la millor actriu l'any 2009.
Sonia Bergerac és una professora d'un institut de secundària d'extraradi, on la major part de l'alumnat és immigrant. Un dia durant una classe de teatre descobreix una pistola en la motxilla d'un alumne. A partir d'aquest moment es desencadenen tota una sèrie d'incidents inesperats i afloren els conflictes de la comunitat.
Us proposem aquesta pel·lícula perquè reflecteix diferents problemàtiques de la nostra societat que el sistema educatiu afronta com la violència verbal i física, el masclisme, la dificultat d'encaix dels joves immigrants, el xoc de cultures i religions, etc.
El títol de la pel·lícula fa referència a la qüestió de gènere i al masclisme, element central de la pel·lícula. Arran d'aquest film els sindicats d'estudiants de secundària van demanar un dia de la faldilla per promoure la igualtat i el respecte entre nois i noies.
En el següent enllaç trobareu la fitxa pedagògica (en francès) de la pel·lícula.

El president de Rella Quim Lázaro presentarà l'acte i la professora de cinema i de secundària Mercè Coll farà la introducció de la pel·lícula i dinamitzarà el col·loqui posterior.

Dia: dijous 19 març del 2020
Hora d'inici: 17 hores
Lloc: Filmoteca de Catalunya, sala Chomón. Plaça de Salvador Seguí, 1-9 de Barcelona
(Podeu arribar-hi amb Metro: línies L3 Liceu / L2 Paral·lel i Bus: 21 / 59 / 88 / 91 / D20 / D50 / H14 / V11 / V13)
Preu: 3€ (entrada reduïda per a jubilats). Cadascú ha de comprar la seva entrada a la taquilla de la Filmoteca.

Aquesta activitat està oberta a socis i acompanyants. Us demanem que feu la inscripció clicant en el següent FORMULARI.

Us animem a participar-hi. Per a qualsevol dubte, podeu enviar un correu a
activistesrella@gmail.com