Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
DEMANDA DE VOLUNTARIAT EN TEMPS DE CORONAVIRUS \\\ RELLA
GRUP VOLUNTARIAT
DEMANDA DE VOLUNTARIAT EN TEMPS DE CORONAVIRUS
1.- Es necessiten voluntaris i voluntàries que puguin fer tasques de reforç escolar, de forma telemàtica, en centres residencials.
intress@intress.org
www.intress.org


1.- Voluntaris i voluntàries que puguin fer tasques de reforç escolar, de forma telemàtica, en centres residencials.
Benvolgudes i benvolguts!!
El motiu d'aquesta missiva és fer una crida per aconseguir persones voluntàries que puguin realitzar tasques de reforç escolar en centres residencials.
La nostra entitat, intress, gestiona per tot el territori català diferents centres residencials que acullen infants i joves que es troben en situació de desemparament.
Amb el retorn a les aules de manera virtual aquest tercer trimestre, ens trobem amb certes dificultats per poder acompanyar d'una manera adequada i individualitzada a tots els infants i joves que acollim en els nostres centres.
Cal tenir present, que atenem infants i joves molt vulnerables i que ja porten una motxilla emocional molt carregada. I si a tot això, li sumem que portem més d'un mes tancats a casa, doncs la gestió de les seves emocions i que puguin seguir de forma virtual els continguts acadèmics no està essent fàcil.
Per això, hem pensat que una manera de poder atendre de forma més individualitzar i garantir que tots els infants i joves que atenem puguin seguir el curs de forma exitosa necessitaríem el suport de persones voluntàries i així poder garantir que cap estudiant es queda enrere.
Si podeu ajudar-nos en aquesta tasca, poseu-vos en contacta amb nosaltres a través del correu
intress@intress.org Moltes gràcies d'antuvi!!
Juntes i Junts tot anirà Bé!
Jordina Mora Gilabert
Responsable suport tècnic a la direcció de zona nord. www.intress.org