Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
 RELLA A TV3 i CATALUNYA INFORMACIÓ PARLANT DEL VOLUNTARIAT EDUCATIU ESTIU 2020 \\\ RELLA
GRUP VOLUNTARIAT
RELLA A TV3 I CATALUNYA INFORMACIÓ PARLANT DEL VOLUNTARIAT EDUCATIU ESTIU 2020
Vídeo sobre el voluntariat educatiu de RELLA per ajudar a preparar la selectivitat a nois i noies de l'Associació Educativa Integral del Raval (AEIRaval) el 15/06/20 al programa PLANTA BAIXA de TV3

Veure vídeo

Àudio de l'entrevista a Catalunya Informació del 26/06/20 sobre el " VOLUNTARIAT EDUCATIU DE RELLA L'ESTIU 2020".

Escolar audio

EL VOLUNTARIAT EDUCATIU DE RELLA ESTIU 2020 A LA PREMSA

La nostra proposta de " VOLUNTARIAT EDUCATIU ESTIU 2020" ha arribat als mitjans de comunicació com a conseqüència de nostre comunicat "RELLA ESTIU 2020" per ajudar des de la nostra associació de docents jubilats a l'emergència educativa provocada per la Covid-19.

TV3 i CATALUNYA INFORMACIÓ s'han fet ressò de la nostra tasca de voluntariat educatiu durant l'estiu 2020.

1.- Donant suport al estudiants de segon de batxillerat que s'han de presentar a les proves de selectivitat de l'Associació Educativa Integral del Raval (AEIRaval)

2.- La nostra col·laboració amb el Projecte Èxit Estiu 2020 del Consorci d'Educació de Barcelona a diferents instituts de Barcelona amb alumnes que els hi cal un reforç especial després de la situació escolar viscuda com a conseqüència de la Covid-19.