Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
ASSEMBLEA  VIRTUAL DE RELLA 2020  DIMECRES 07/10/2020 \\\ RELLA
JUNTA
ASSEMBLEA VIRTUAL DE RELLA 2020 DIMECRES 07/10/2020
Us convoquem a l'Assemblea anual i virtual de RELLA 2020

DIMECRES 7 D'OCTUBRE de 2020 a les 11h


Properament us enviarem: l'ordre del dia, els documents de l'Assemblea i l'enllac a la plataforma Zoom,

També us farem arribar un petit manual d'ús de la plataforma ZOOM, per poder connectar-vos i participar virtualment a la trobada amb més facilitat.


Esperem que malgrat el Coronavirus i les seves conseqüències, tots esteu bé de salut i amb ganes de seguir participant en les activitats de RELLA, algunes d'elles en format virtual.

Després d'un estiu atípic, ens proposem començar el curs 2020-21 de RELLA amb la celebració de la Assemblea ordinària que fem cada any. Per la COVID 19 es va haver d'ajornar per inicis del mes d'octubre amb l'esperança de poder-la fer presencial, però amb la situació actual, ens hem vist obligats a fer-la de forma virtual.

Us convoquem pel DIMECRES 7 D'OCTUBRE DE 2020 a les 11 del matí a l'ASSEMBLEA ANUAL I VIRTUAL DE RELLA que farem per la plataforma ZOOM.

Properament us enviarem: l'ordre del dia, els documents de l'Assemblea i l'enllac a la plataforma Zoom. També us farem arribar un petit manual d'ús de la plataforma ZOOM per poder connectar-vos i participar virtualment a la trobada amb més facilitat.

Esperem retrobar-nos virtualment el dimecres 7 d'octubre.

La Junta de RELLA