Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
JA TENIU EL LLIBRE ESCRITS EN TEMPS DE CORONAVIRUS? \\\ RELLA
JUNTA
JA TENIU EL LLIBRE "ESCRITS EN TEMPS DE CORONAVIRUS"?
Ja tenim el llibre de RELLA " Escrits en temps de coronavirus"

Es pot comprar a la seu de Rosa Sensat . Av. de les Drassanes 3 de Barcelona
L'horari de Roa Sensat és:
Matins: dilluns, dimecres i divendres de 9 a 3
Tardes: dimarts, dimecres i dijous de 3 a 9
Podeu pagar amb l'import exacte o la targeta de crèdit

El peu del llibre és de 12€. L'import de la venda del llibre es destinarà a entitats en què hem fet voluntariat Educatiu l'estiu de 2020.

També el podeu comprar on line omplint aquest FORMULARI
El preu on line és de 15€ ( 12€ del llibre + 3€ de despeses d'enviament)

Esperem fer una presentació del llibre quan la situació sanitària ens ho permeti.

Podeu Llegir el PRÒLEG i la CONTRAPORTADA en els adjunts de l'article

Aquest recull és la recopilació d'escrits, dibuixos i fotografies que des de RELLA (Associació de Mestres i Professorat Jubilats) vam aportar a la proposta d'un associat i que tothom des de casa seva va expressar mentre va durar el temps de confinament.

Són 40 títols recollits de manera virtual a través del nostre web (www.rella.cat) com a Escrits en temps de coronavirus que, juntament amb les Recomanacions en temps de confinament, tant les generals com les d'educació i darrerament hi hem afegit les Passejades en temps de coronavirus, fan conèixer les nostres activitats en un moment difícil de trobades presencials. Tot aquest material es pot consultar, trobar i remenar de manera fixa, al web.

És un conjunt variat de formes i temes que responen a les característiques particulars i espontànies de persones diverses i amb respostes també ben diverses, tant si estan com no, associades a RELLA. És d'agrair aquesta voluntat i solidaritat des de bon principi fins al final. La participació ha estat absolutament desinteressada i l'objectiu d'aquest llibre també ho és. Tot aquell benefici material i econòmic que pugui sortir de la venda i difusió del llibre serà ajuda solidària a alguna entitat o associació sense ànim de lucre i amb necessitats bàsiques.

RELLA agraeix la col·laboració de les persones que hi han participat i en valora els treballs per l'esforç d'escriure, dibuixar, fotografiar les respostes que els van anar passant pel cap aquells dies de confinament.

Gaudir ara d'aquest material i sumar reflexions sobre els darrers temps que ens ha tocat viure i que han transformat la nostra quotidianitat, és la contraportada i el testimoni que hem donat a la situació. Aquest llibre vol ser un document real sobre l'anomenat temps de confinament.

Agraïm la col·laboració de la Diputació de Barcelona (Àrea d'Educació, Esports i Joventut) i de Rosa Sensat, que ens faciliten aconseguir el nostre objectiu.

La Junta de RELLA