Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
PODEU COMPRAR AQUÍ  EL LLIBRE:  ESCRITS EN TEMPS DE CORONAVIRUS \\\ RELLA
JUNTA
PODEU COMPRAR AQUÍ EL LLIBRE: "ESCRITS EN TEMPS DE CORONAVIRUS"
Si voleu tenir el llibre de RELLA " Escrits en temps de coronavirus"

Es pot comprar a la seu de Rosa Sensat . Av. de les Drassanes 3 de Barcelona
L'horari de Roa Sensat és:
Matins: dilluns, dimecres i divendres de 9 a 3
Tardes: dimarts, dimecres i dijous de 3 a 9
Podeu pagar amb l'import exacte o la targeta de crèdit

El peu del llibre és de 12€. L'import de la venda del llibre es destinarà a entitats en què hem fet voluntariat Educatiu l'estiu de 2020.

També el podeu comprar on line omplint aquest FORMULARI
El preu on line és de 15€ ( 12€ del llibre + 3€ de despeses d'enviament)

Podeu veure la presentació del llibre on line pel Canal RELLA Associació de YOUTUBE. .
Veure'l aquï

Podeu Llegir el PRÒLEG i la CONTRAPORTADA en els adjunts de l'article

Aquest recull és la recopilació d'escrits, dibuixos i fotografies que des de RELLA (Associació de Mestres i Professorat Jubilats) vam aportar a la proposta d'un associat i que tothom des de casa seva va expressar mentre va durar el temps de confinament.

Són 40 títols recollits de manera virtual a través del nostre web (www.rella.cat) com a Escrits en temps de coronavirus que, juntament amb les Recomanacions en temps de confinament, tant les generals com les d'educació i darrerament hi hem afegit les Passejades en temps de coronavirus, fan conèixer les nostres activitats en un moment difícil de trobades presencials. Tot aquest material es pot consultar, trobar i remenar de manera fixa, al web.

És un conjunt variat de formes i temes que responen a les característiques particulars i espontànies de persones diverses i amb respostes també ben diverses, tant si estan com no, associades a RELLA. És d'agrair aquesta voluntat i solidaritat des de bon principi fins al final. La participació ha estat absolutament desinteressada i l'objectiu d'aquest llibre també ho és. Tot aquell benefici material i econòmic que pugui sortir de la venda i difusió del llibre serà ajuda solidària a alguna entitat o associació sense ànim de lucre i amb necessitats bàsiques.

RELLA agraeix la col·laboració de les persones que hi han participat i en valora els treballs per l'esforç d'escriure, dibuixar, fotografiar les respostes que els van anar passant pel cap aquells dies de confinament.

Gaudir ara d'aquest material i sumar reflexions sobre els darrers temps que ens ha tocat viure i que han transformat la nostra quotidianitat, és la contraportada i el testimoni que hem donat a la situació. Aquest llibre vol ser un document real sobre l'anomenat temps de confinament.

Agraïm la col·laboració de la Diputació de Barcelona (Àrea d'Educació, Esports i Joventut) i de Rosa Sensat, que ens faciliten aconseguir el nostre objectiu.

La Junta de RELLA