Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
JUNTA
ACTES D'HOMENATGE ALS DOCENTS JUBILATS
Presentació de RELLA als nous docents jubilats

Com ja és tradició, cada mes de novembre, membres de la Junta de RELLA assisteixen a alguns dels actes d'homenatge a les persones dels serveis públics d'educació (docents i PAS) que s'han jubilat al llarg del curs passat.

Ens conviden a participar-hi: els Serveis Territorials del Baix Llobregat, els del Maresme - Vallès Oriental i el Consorci d'Educació de Barcelona.

Hem presentat la nostra associació, repartit el díptic informatiu i els hem convidat a l'acte de presentació de socis i sòcies noves que tindrà lloc el dijous 14 de desembre, a les 11 del matí, a la Sala d'Actes de l'IMEB de Barcelona.
En l'acte de Granollers també hi ha participat per primera vegada una representant del grup RELLA-Granollers.per explicar el treball del grup al territori.

Serveis Territorials al Baix Llobregat

En el marc del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat durant la tarda del 14 de novembre, uns 120 docents van rebre un petit bonsai com a record commemoratiu a les persones homenatjades.
La directora del Serveis Territorials va presidir l'acte i vam gaudir del treball de l'Institut Mediterrània de Castelldefels, les Salines i el Baldiri Guilera del Prat de Llobregat, i el Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat.

Serveis Territorials al Maresme - Vallès Oriental

Aquest any en el Centre Cultural de Granollers el divendres 24 de novembre al matí, més d'un centenar de docents i personal d'administració i serveis, que es jubilen l'any 2017, van ser homenatjats.
La directora dels Serveis Territorials i l'alcalde de Granollers van presidir l'acte amb la participació musical dels alumnes de l'Institut Carles Vallbona i l'escola Pereanton de Granollers. L'audiovisual va ser obra de l'institut Euclides de Pineda de Mar i el refrigeri, dels alumnes del Cicle Formatiu d'Hostaleria de l'institut Marta Mata de Montornès del Vallès.

Consorci d'Educació de Barcelona

Aquest any l'acte s'ha fet a la tarda del 23 de novembre al Casino de l'Aliança del Poblenou conduit per un grup de nois i noies de batxillerat de l'Institut Poeta Maragall,
L'acte ha estat presidit per la Gerent del Consorci, el Comissionat d'Educació de l'Ajuntament i el Director General de Professorat i Personal de Centres.
Més de 120 persones han rebut un gravat fet per una professora de l'Escola Massana i han visionat un vídeo d'homenatge. L'acte ha estat molt dinàmic i amb molt ritme escènic.