Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Blog de RELLA a <i>El Diari de l'Educació</i> \\\ RELLA
BLOG DE RELLA
BLOG DE RELLA A EL DIARI DE L'EDUCACIÓ
El grup d'Educació Avui de RELLA, amb el suport de la Junta, hem creat un blog de temes educatius dins El Diari de l'Educació.Publicarem uns 10 articles l'any, fruit del treball de debat i reflexió del grup i també estarà obert a la participació dels socis i sòcies de l'associació.
A partir del dimecres 20 de desembre podeu consultar el blog des de la web del Diari de l'Educació Aprofitem per convidar-vos a visitar aquest mitjà de comunicació educatiu, que amb els seus articles i reflexions ens ajuda a seguir estant el dia del món educatiu. Penseu que és un mitjà que necessita dels subscriptors per poder fer una informació veraç, objectiva i plural.

Estrenem el blog de RELLA amb un article de la nostra companya Adelina Escandell sobre El joc i la joguina des d'una visió responsable i educativa i molt adient per les dates en què es publica.

Properament trobareu a la web de RELLA l'enllaç per poder participar i col·laborar en aquest blog educatiu.