XERRADA COL·LOQUI: FEMINISME I EDUCACIÓ  \\\ RELLA
XERRADA COL·LOQUI: FEMINISME I EDUCACIÓ  \\\ RELLA
GRUP D'EDUCACIÓ AVUI
XERRADA COL·LOQUI: FEMINISME I EDUCACIÓ
Us convidem a la xerrada col·loqui amb el títol D'ON VE LA MANADA? La nostra responsabilitat com a ciutadania, què hi podem fer? amb la participació de MERCÈ OTERO i EULÀLIA LLEDÓ que tindrà lloc el divendres 9 de març a les 10 del matí a la FÀBRICA DEL SOL Pg Salvat Papasseit 1 (La Barceloneta)

En acabar l'acte farem, de 12 a 13h, una visita comentada a les instal·lacions d'aquest espai sostenible.

Com arribar-hi

web de la Fàbrica del Sol

El grup Educació Avui tanca un altre tema de debat, aquest cop sobre Feminisme i Educació. Inicialment la nostra proposta de treball era sobre Coeducació perquè ens va semblar que podíem aportar la nostra experiència docent i fer un recull del que havíem viscut en les escoles i les aules sobre aquest tema. Però un cop començat el debat i després d'algunes converses ens vàrem adonar que la Coeducació, en aquests moments actuals, depassa l'àmbit escolar perquè va molt més lluny de tenir nenes i nens junts a la classe. Hem estès la nostra «mirada violeta» més enllà de la nostra professió per veure com ens hi podem implicar com a ciutadanes i ciutadans.
I és en aquest sentit que ens plau convidar-vos al col·loqui que hem organitzat com a tancament de la nostra feina amb el títol: D'on ve la manada?
L'Eulàlia Lledó, filòloga, i la Mercè Otero, professora, totes dues expertes en feminisme i que per a nosaltres han estat un referent en el debats del grup, centraran el col·loqui i ens donaran pautes per avançar en aquest tema tan actual i controvertit.

Grup Educació Avui