Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
NOU ARTICLE AL BLOG DE RELLA D'<i>EL DIARI DE L'EDUCACIÓ</i> \\\ RELLA
BLOG DE RELLA
NOU ARTICLE AL BLOG DE RELLA D'EL DIARI DE L'EDUCACIÓ
17-02-2018
COEDUCACIÓ: VETERANIA I INNOVACIÓ de Mercè Otero.Un nou article del Grup d'Educació Avui sobre el tema que estem treballant: la Coeducació. A finals de febrer publicarem un altre article sobre el tema i el divendres 9 de març farem una xerrada-col·loqui sobre FEMINISME i EDUCACIÓ

A partir del divendres 16 de febrer podeu consultar el BLOG de RELLA des de la web d'El Diari de l'Educació. Aprofitem per convidar-vos a visitar aquest mitjà de comunicació educatiu, que amb els seus articles i reflexions ens ajuda a seguir estant al dia del món educatiu. Penseu que és un mitjà que necessita dels subscriptors per poder fer una informació veraç, objectiva i plural.

Aquí teniu l'enllaç a l'article COEDUCACIÓ: VETERANIA i INNOVACIÓ de Mercè Otero

.
Per poder participar i col·laborar en aquest blog educatiu, els socis i sòcies de RELLA que vulguin, han d'enviar els seus articles a: quim436@gmail.com o a hvilagracia@gmail.com i un cop revisats pel grup d'Educació Avui els publicaran.