Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
NOU ARTICLE AL BLOG DE RELLA D'<i>EL DIARI DE L'EDUCACIÓ</i> 09-04-18 \\\ RELLA
NOU ARTICLE AL BLOG DE RELLA D'<i>EL DIARI DE L'EDUCACIÓ</i> 09-04-18 \\\ RELLA
BLOG DE RELLA
NOU ARTICLE AL BLOG DE RELLA D'EL DIARI DE L'EDUCACIÓ 09-04-18
EL VALOR EDUCATIU DELS CONTES I LA COEDUCACIÓ A EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA de Marga Vila


Un nou article del Grup d'Educació. Avui sobre el tema de la coeducació que hem treballat aquest curs.. Aquest cop parlem dels contes i els seus valors educatius. Marga Vila repassa la importància dels contes com a element educatiu però alerta també de triar-los amb cura i des de la perspectiva de gènere per a no perpetuar desigualtats.

EL VALOR EDUCATIU DELS CONTES I LA COEDUCACIÓ A EDUCACIÖ INFANTIL I PRIMÀRIA de Marga Vila

A partir del dilluns 9 d'abril podeu consultar el BLOG de RELLA des de la web d'El Diari de l'Educació. Aprofitem per convidar-vos a visitar aquest mitjà de comunicació educatiu, que amb els seus articles i reflexions ens ajuda a seguir estant al dia del món educatiu. Penseu que és un mitjà que necessita dels subscriptors per poder fer una informació veraç, objectiva i plural.

Aquí teniu l'enllaç a l'article: "EL VALOR EDUCATIU DELS CONTES I LA COEDUCACIÓ A EDUCACIÖ INFANTIL I PRIMÀRIA" de Marga Vila
.
Per poder participar i col·laborar en aquest blog educatiu, els socis i sòcies de RELLA que vulguin, han d'enviar els seus articles a: quim436@gmail.com o a hvilagracia@gmail.com i un cop revisats pel grup d'Educació Avui els publicaran.