Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
EL 0-3 HI ÉS! \\\ RELLA
EL 0-3 HI ÉS! \\\ RELLA
EL 0-3 HI ÉS! \\\ RELLA
EL 0-3 HI ÉS! \\\ RELLA
EL 0-3 HI ÉS! \\\ RELLA
EL 0-3 HI ÉS! \\\ RELLA
EL 0-3 HI ÉS! \\\ RELLA
EL 0-3 HI ÉS! \\\ RELLA
RECOMANEM
EL 0-3 HI ÉS!
Avui hem estat a la presentació del llibre Les escoles bressol de l'Ajuntament de Barcelona, Memòria històrica 1932-2007 de la nostra companya i sòcia de RELLA Montserrat Bastardes.

Un dia bonic, ple de records i d'emocions. Una trobada festiva amb companys i companyes de propòsits i de lluites, de reivindicacions i de fets. Una ocasió que ens ha permès de reviure temps d'esforços i de sacrificis per a ser reconegudes, per a ser públiques. Però, sobretot, de gratificacions. De tornar al moment que educadors/es, famílies i infants anàvem plegats en els nostres replantejaments d'un model d'escola 0-3 com a etapa educativa. D'acord en els objectius de qualitat. Coincidint en les passes que anàvem fent de construcció i defensa d'una escola que no existia. Una escola completa, des dels continguts fins als drets dels docents. Una escola per a tothom. Per als infants. Per a les famílies. Per al barri. Per a la societat. Que exigia una atenció econòmica proporcionada. I l'homologació laboral i acadèmica amb els mestres d'infantil. O també, per què no, un sou digne. Tot, i molt més, ho hem trobat al llibre a través d'un fil conductor que descobreix el lligam entre lluita social i lluita pedagògica per aconseguir, amb tantes voluntats compartides, amb tantes dificultats afegides, l'escola que calia per a una edat que havia quedat oblidada.

Li volem donar les gràcies a la Montserrat perquè la seva tossuderia, valentia i força han fet possible aquest recull de tot un temps que sense ella potser hauria quedat en l'oblit. També perquè el fruit del seu treball de tants anys ens ha permès de retrobar-nos. I de recuperar una mica el nostre passat. I d'entreveure el futur que vam decidir de construir.

Gràcies Montserrat.

Berta i Montserrat