Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
COMUNICAT JUNTA RELLA SOBRE EL CAS DELS 9 PROFESSORS D'EL PALAU \\\ RELLA
JUNTA
COMUNICAT JUNTA RELLA SOBRE EL CAS DELS 9 PROFESSORS D'EL PALAU


Des de la JUNTA de RELLA ens identifiquem amb el malestar de tot el claustre docent i el Consell Escolar de l'Institut EL PALAU de Sant Andreu de la Barca, i especialment, denunciem la incomprensió a què estan sotmesos els 9 professors afectats a causa de la manipulació..

També volem denunciar la manipulació que s'està fent per part d'algun lider polític, d'alguns mitjans de comunicació i a les xarxes socials d'uns fets que no estan encara jutjats i són un atac als professionals del Sistema educatiu català i als drets de ciutadans en un sistema democràtic

La Junta de RELLA ja he enviat una nota de suport al claustre. Tots els socis i sòcies de RELLA que vulguin solidaritzar-se individualment ho poden fer a l'adreça: solidaritatprofessoratelpalau@gmail.com

Alhora, demanem al Departament d'Ensenyament que faci públics els informes que avalen la bona pràctica dels docents de l'Institut El Palau a més a més del comunicat  que ha fet públic el Consell Escolar de Catalunya sobre el tema.

La Junta