Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
JUNTA
JUNTA
Resum de l'acte del nostre final de curs en companyia del professor Joan VENY que ens va dur en Pompeu Fabra.
JUNTA
MANIFESTACIÓ UNITÀRIA
DEIXEU L'EDUCACIÓ EN PAU !

DIA: Diumenge 10 de juny
HORA: 12:00 h
LLOC: Plaça Universitat fins a Passeig Lluís Companys
JUNTA
Manifest del MUCE i Concentracions el dimecres 23 de Maig a les 18:30 davant les SUBDELEGACIONES DEL GOBIERNO a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona
JUNTA
CONFERÈNCIA HONORÍFICA DE L'ANY POMPEU FABRA:

Com a cloenda del treball realitzat des de RELLA, tanquem el curs 2017-18 amb una xerrada commemorativa de l'any Fabra amb la conferència: "Pompeu Fabra: ciència i compromís", a càrrec del Dr. Joan Veny. Catedràtic emèrit de l'UB, Membre de l'IEC i Premi d'Honor de les Lletres Catalanes..
JUNTA
Des de la JUNTA de RELLA ens identifiquem amb el malestar de tot el claustre docent i el Consell Escolar de l'Institut EL PALAU de Sant Andreu de la Barca, i especialment, denunciem la incomprensió a què estan sotmesos els 9 professors afectats a causa de la manipulació..

També volem denunciar la manipulació que s'està fent per part d'algun lider polític, d'alguns mitjans de comunicació i a les xarxes socials d'uns fets que no estan encara jutjats i són un atac als professionals del Sistema educatiu català i als drets de ciutadans en un sistema democràtic

La Junta de RELLA ja he enviat una nota de suport al claustre. Tots els socis i sòcies de RELLA que vulguin solidaritzar-se individualment ho poden fer a l'adreça: solidaritatprofessoratelpalau@gmail.com

Alhora, demanem al Departament d'Ensenyament que faci públics els informes que avalen la bona pràctica dels docents de l'Institut El Palau a més a més del comunicat  que ha fet públic el Consell Escolar de Catalunya sobre el tema.

La Junta
JUNTA
DISSABTE 17 DE MARÇ A LES 17H
PG DE GRÀCIA amb RONDA DE SANT PERE (Plaça Catalunya)
JUNTA
Comunicat de la Junta de RELLA
JUNTA
Enguany la Junta, donats els entrebancs que any rere any es troba la Tresoreria de l'Associació per poder cobrar la totalitat de les quotes anuals, ha decidit domiciliar els rebuts.


ENLLAÇ AL FORMULARI
JUNTA
Presentació de RELLA als nous docents jubilats

Com ja és tradició, cada mes de novembre, membres de la Junta de RELLA assisteixen a alguns dels actes d'homenatge a les persones dels serveis públics d'educació (docents i PAS) que s'han jubilat al llarg del curs passat.
JUNTA
Article de Jaume Carbonell publicat al Diari de l'Educació del dia 9 de març de 2017