Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
GRUP ACTIVITATS
GRUP ACTIVITATS
Unes 30 sòcies i socis de RELLA vam anar a visitar el Parlament de Catalunya, un dels Parlament més antics del món. Un guia ens va acompanyar pels espais més emblemàtics del palau, on ens va detallar la història de l'edifici i quines són les funcions del parlament i la tasca que hi fan els 135 diputats que representen el poble de Catalunya. La visita va durar uns 45 minuts.
GRUP ACTIVITATS
Dia 7 de novembre del 2022
Hora: 9´45
Lloc de trobada: entrada principal
Activitat gratuita
Necessitarem el número del DNI de tots els inscrits per enviar al Parlament.
Una vegada tingueu la entrada es prega ens el feu arribar a:
activistesrella@gmail.com

COMPRA ENTRADES FINALITZA 31 D'OCTUBRE.

El Palau del Parlament de Catalunya és un edifici situat al Parc de la Ciutadella de Barcelona, seu del Parlament de Catalunya des del 1932. Obra de Joris Prosper Van Verboom, va ser construït al segle XVIII com a arsenal de la Ciutadella militar de Barcelona.
MATERIALS PER A LA VISITA
COM ARRIBAR AL PARLAMENT?
GRUP ACTIVITATS
Comentari del Lluís Alomar sobre la sortida al barri de Pedralbes i al superordinador Marenostrum organitzada pel Grup d'Activitats de RELLA,

GRUP ACTIVITATS
Visita Guiada per Pedralbes i la Supercomputadora Marenostrum.

GRUP ACTIVITATS
COMENTARI DE LA VISITA
GRUP ACTIVITATS
Visita guiada al Recinte Modernista de Sant Pau
Data: 24/02
GRUP ACTIVITATS
Aquest matí, 27 de novembre, hem assistit a la xerrada "Representacions de l´activitat docent a les aules" feta per la Mercè Coll.
GRUP ACTIVITATS
Us convidem a la xerrada « Representacions de l'activitat docent a les aules » a càrrec de Mercè Coll, en la qual s'analitzaran fragments de diversos films que retraten la vida escolar.