Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
EDUCACIÓ
JUNTA
MANIFESTACIÓ UNITÀRIA
DEIXEU L'EDUCACIÓ EN PAU !

DIA: Diumenge 10 de juny
HORA: 12:00 h
LLOC: Plaça Universitat fins a Passeig Lluís Companys
JUNTA
Manifest del MUCE i Concentracions el dimecres 23 de Maig a les 18:30 davant les SUBDELEGACIONES DEL GOBIERNO a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona
JUNTA
CONFERÈNCIA HONORÍFICA DE L'ANY POMPEU FABRA:

Com a cloenda del treball realitzat des de RELLA, tanquem el curs 2017-18 amb una xerrada commemorativa de l'any Fabra amb la conferència: "Pompeu Fabra: ciència i compromís", a càrrec del Dr. Joan Veny. Catedràtic emèrit de l'UB, Membre de l'IEC i Premi d'Honor de les Lletres Catalanes..
RECOMANEM
Hem rebut tres articles que ens han enviat des de RELLA-Granollers en què es tracten temàtiques relacionades amb l'escola i l'educació.
JUNTA
Des de la JUNTA de RELLA ens identifiquem amb el malestar de tot el claustre docent i el Consell Escolar de l'Institut EL PALAU de Sant Andreu de la Barca, i especialment, denunciem la incomprensió a què estan sotmesos els 9 professors afectats a causa de la manipulació..

També volem denunciar la manipulació que s'està fent per part d'algun lider polític, d'alguns mitjans de comunicació i a les xarxes socials d'uns fets que no estan encara jutjats i són un atac als professionals del Sistema educatiu català i als drets de ciutadans en un sistema democràtic

La Junta de RELLA ja he enviat una nota de suport al claustre. Tots els socis i sòcies de RELLA que vulguin solidaritzar-se individualment ho poden fer a l'adreça: solidaritatprofessoratelpalau@gmail.com

Alhora, demanem al Departament d'Ensenyament que faci públics els informes que avalen la bona pràctica dels docents de l'Institut El Palau a més a més del comunicat  que ha fet públic el Consell Escolar de Catalunya sobre el tema.

La Junta
RECOMANEM
Recomanem l'article de Carina Bellver amb fotos de Roger Segura aparegut a la revista El crític sobre les diferències que es poden constatar entre escoles públiques.

El trobareu complet clicant sobre l'enllaç que hi ha a sota.

RECOMANEM
Ens ha arribat la informació d'aquest acte sobre les polítiques educatives de la ciutat de Medellín.
La informació és en les dues imatges adjuntes.
RECOMANEM
Avui hem estat a la presentació del llibre Les escoles bressol de l'Ajuntament de Barcelona, Memòria històrica 1932-2007 de la nostra companya i sòcia de RELLA Montserrat Bastardes.
GRUP EDUCACIÓ AVUI
El grup Educació avui, seguint el seu pla de treball, havia convocat tothom a una xerrada-col·loqui sobre Feminisme i Educació que hem celebrat avui.
GRUP EDUCACIÓ AVUI
Aquest és l'ultim debat que el grup Educació Avui ha fet sobre el tema d'educació i gènere.
JUNTA
Comunicat de la Junta de RELLA