ACTIVITATS SOCI@S
Us fem arribar el dossier del diari Ara que creiem que us pot ser útil.
TERRITORI
JUBIS
Aquesta sortida a Sitges tenia com a finalitat la visita al Museu Maricel per tal de gaudir de l'obra del pintor Ramon Casas. Hi hem participat 33 persones.

GRUP D'EDUCACIÓ AVUI
Aquest dissabte 25 de març diverses Entitats Educatives del país van convocar un Debat extraordinari sobre l'Educació Publica Catalana
GRUP DE LECTURA
No voldria acabar aquest curs sense fer el comentari de l'obra La ciutat i la casa de Natàlia Ginzburg que vàrem fer el passat 29 de maig i que no vaig incloure en el seu moment en la web.

GRUP D'ACTIVITATS
Encara que ja hem començat les vacances d'estiu, des del Grup d'activitats hem pensat que seria una bona idea fer-vos arribar un petit comentari, algunes anècdotes i unes fotos del viatge a Atapuerca, que com ja segurament sabreu va organitzar la nostra Associació durant els dies 13,14 i 15 del passat mes de Juny.

GRUP PASSEJADES
8 de juny de 2017

A les 9h. ens trobarem a l'Estació del Baixador de Vallvidrera. El Grup aquest cop no era gaire nombrós, 13 persones; segurament la calor va desanimar alguns dels participants habituals.

Iniciarem la passejada sota una magnífica avinguda de plàtans que ens condueix al Pantà, veient prèviament l'entrada de la Mina Grott, que conduïa l'aigua del pantà fins a Sarrià.
GRUP PASSEJADES
Ja hem fet la passejada de les fonts de Barcelona, penúltima sortida d'aquest curs!

GRUP DE DEBATS
El passat dilluns 14 de novembre vam iniciar el Seminari Ramon Llull amb la conferència "Els templers, Ramon Llull i la croada" a càrrec de Joan Fuguet, Dr. en Història de l'Art i Carmen Plaza, Dra. en Filologia catalana.

GRUP PASSEJADES
Ens trobem a l'hora prevista a l'estació dels FGC (10 assistents) i anem fins a Peu del Funicular (bitllet una zona). Les línies que ens porten són la S1 i la S2 i sempre cal pujar als vagons del mig (l'estació del Peu...és petita, el primer vagó queda dins el túnel i el darrer té una sortida estreta i incòmoda).

PARTICIPA
Article aparegut a Crític el passat dia 30 de març.

JUNTA
Article de Jaume Carbonell publicat al Diari de l'Educació del dia 9 de març de 2017