Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
JUNTA
Resum de l'acte del nostre final de curs en companyia del professor Joan VENY que ens va dur en Pompeu Fabra.
JUNTA
MANIFESTACIÓ UNITÀRIA
DEIXEU L'EDUCACIÓ EN PAU !

DIA: Diumenge 10 de juny
HORA: 12:00 h
LLOC: Plaça Universitat fins a Passeig Lluís Companys
GRUP ACTIVITATS
Sortida a Blanes (Porta sud de la Costa Brava), organitzada pels Jubis.

El grup d'activitats us informa que els Jubis, grup de Rella del Penedès, organitza una sortida a Blanes per visitar el Jardí Botànic Marimurtra.


GRUP PASSEJADES
Recorregut pel delta del Llobregat des d'El Prat de Llobregat.
JUNTA
Manifest del MUCE i Concentracions el dimecres 23 de Maig a les 18:30 davant les SUBDELEGACIONES DEL GOBIERNO a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona
JUNTA
CONFERÈNCIA HONORÍFICA DE L'ANY POMPEU FABRA:

Com a cloenda del treball realitzat des de RELLA, tanquem el curs 2017-18 amb una xerrada commemorativa de l'any Fabra amb la conferència: "Pompeu Fabra: ciència i compromís", a càrrec del Dr. Joan Veny. Catedràtic emèrit de l'UB, Membre de l'IEC i Premi d'Honor de les Lletres Catalanes..
RECOMANEM
Hem rebut tres articles que ens han enviat des de RELLA-Granollers en què es tracten temàtiques relacionades amb l'escola i l'educació.
TERRITORI
Pla de Treball dels Jubis 2018

.- Gestionar les activitats del Grup de Mestres de l'Alt Penedès ja que quatre membres dels Jubis han entrat a formar part de la Junta d'aquesta associació.
.- Fer un estudi per canviar d'entitat bancària, ja que l'actual cobra comissions elevades.
.- Organitzar la xerrada tradicional del dia del mestre, enguany ens visitarà l'expert en neurociència i pedagogia David Bueno.
.- Assistir a les reunions de Coordinació del diferents grups que formem l'Associació Rella.
.- Oferir a les escoles de la comarca tallers gratuïts en sessions d'una hora realitzats per Jubis voluntaris en l'àmbit de la llengua, les emocions i l'educació per la salut.
.- Informar a tots els socis de la programació del cineclub i de totes les activitats culturals comarcals d'interès.
.- Acollir l'assemblea de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica i preparar la intendència.
.- Participar en la jornada "Com afrontar l'envelliment, reflexions des de la bioètica", organitzada per l'Hospital comarcal.
.- Continuar les trobades quinzenals del Grup de reflexió I per comentar el llibre Sàpiens de Y.N. Harari. Hi participen 10 socis.
.- Començar les trobades quinzenals del Grup de reflexió II que treballarà el llibre La suerte de envejecer bien de M. d'Hennezel. Hi formen part 7 simpatitzants.
.- Anar a Barcelona per visitar l'exposició Joan Brossa al MNAC i Després de la fi del món al CCCB.
.- Visitar la ciutat de Tortosa per conèixer l'antic Call i altres llocs d'interès, aquesta sortida és oberta ala socis de Rella.
.- Proposar la visita al jardí botànic Mar i murtra de Blanes i a l'abric Romaní de Capellades.