Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Recomanem \\\ RELLA
1.-ANTONI BENAIGES,el mestre que va prometre el mar
Acte de clausura de l'exposició, que tindrà lloc el dissabte 25 de maig a les 11 h a l'Auditori de l'Museu Marítim de Barcelona.

2- PENSAMENT CRÍTIC, RAÓ per l'EMANCIPACIÓ. Conversa amb David Bueno, Valeria Giacomoni i Ignasi Llorente.
Arts Santa Mónica (La Rambla 7) Dimarts 21 de maig a les 18,30
INSCRIPCIONS

3.- IMAGINAR EL MÓN, Converses per pensar l'educació CCCB del 24 d'abril al 20 de maig

4- ARTICLE DE L'AGNÈS BOIXADER DEL GRUP DE RELLA-GRANOLLERS SOBRE COEDUCACIÓ "Desfent la teranyina del gènere"

Us fem avinents aquestes propostes que ens han arribat.
RECOMANEM
Considerem que el nostre web ha d'estar a la disposició de totes i tots els qui formem RELLA. És per això que dediquem aquest nou espai a les sòcies i socis perquè hi pugueu penjar qualsevol proposta que considereu que és d'interès per a la resta d'associades i associats: llibres, teatre, conferències, exposicions, pel·lícules ...

És un espai obert que també es pot fer servir per fer recomanacions de qualsevol activitat que sapigueu que es duu a terme i que considereu que val la pena que la resta se n'assabenti.

També vol recollir el que en el web anterior anomenàvem 'L'estenedor', per oferir la possibilitat de fer arribar a tothom textos i escrits propis de temàtica lliure que vulgueu donar a conèixer.

Sempre s'incorporarà el nom del soci@ per respectar-ne l'autoria. Esperem que sigui un racó molt viu i que ajudi al debat i a l'intercanvi d'opinions.

Cal enviar els documents a Albert Solà mail asolapuigjaner@gmail.com en un format que sigui editable (el format més fàcil d'obrir amb qualsevol editor de textos és el que s'ha desat amb l'extensió .rtf). Si conté fotografies, s'han d'enviar separadament, amb títol. Dins del text, cal fer constar el lloc on s'han d'incorporar les imatges.

Contacte: Albert Solà
asolapuigjaner@gmail.com