Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Fotografia \\\ RELLA
Aquí es mostren algunes de les fotografies que han fet els participants en el curs de fotografia de RELLA.

El nou Curs de Fotografia de Nivell 1 pel proper curs 2019-20
El dia 30 de maig de 2019, a les 8 de la tarda, el grup de fotografia de RELLA té prevista una sortida a Santa Fe del Montseny per fer la pràctica de fotografia Nocturna.
GRUP FOTOGRAFIA
Som un grup de catorze persones sòcies, tretze el professor, que ens trobem setmanalment els dijous ( llevat del dijous que hi ha programada una sortida de "Passejades"), que ens trobem per a rebre i debatre la informació pràctica que ens lliura en David Escobosa segon el programa establert en la primera sessió de Novembre.

Tenim una proposta d'un segon curs i inclús d'un tercer. Ho decidirem al mes de juny. Estem Molt contents i cohesionats.

Hem après a conèixer la nostra màquina fotogràfica i les seves possibilitats ( de tal manera que quatre alumnes del grup han rebut de parts dels Reis d'Orient un cambra nova ! ). Les descobertes estimulen per fer diferents i millors fotografies.

Ara, al 2019, ens hem plantejat fer sessions de pràctiques dins d'una altra activitat de RELLA i així intercanviar vivències entre socis dins a RELLA.
De moment res més.
Ves pensant si t'agradaria fer un primer curs de fotografia el curs vinent. Nosaltres segur que ho avalem.

Fins aviat

Jordi Maduell, Co-coordinador del Grup de Fotografia de RELLA
A Barcelona 20 de gener de 2019
jmaduell@xtec.cat

Les fotos adjuntes no son artístiques. Son de reportatge
.

Contacte: Jordi Maduell: jmaduell@xtec.cat