Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Fotografia \\\ RELLA
El grup de fotografia de RELLA continua la seva formació i el seu treball.
El grup del curs de fotografia ha fet pràctiques a la platja treballant llum, reflexos i composició.
GRUP FOTOGRAFIA
Som un grup de catorze persones sòcies, tretze el professor, que ens trobem setmanalment els dijous ( llevat del dijous que hi ha programada una sortida de "Passejades"), que ens trobem per a rebre i debatre la informació pràctica que ens lliura en David Escobosa segon el programa establert en la primera sessió de Novembre.

Tenim una proposta d'un segon curs i inclús d'un tercer. Ho decidirem al mes de juny. Estem Molt contents i cohesionats.

Hem après a conèixer la nostra màquina fotogràfica i les seves possibilitats ( de tal manera que quatre alumnes del grup han rebut de parts dels Reis d'Orient un cambra nova ! ). Les descobertes estimulen per fer diferents i millors fotografies.

Ara, al 2019, ens hem plantejat fer sessions de pràctiques dins d'una altra activitat de RELLA i així intercanviar vivències entre socis dins a RELLA.
De moment res més.
Ves pensant si t'agradaria fer un primer curs de fotografia el curs vinent. Nosaltres segur que ho avalem.

Fins aviat

Jordi Maduell, Co-coordinador del Grup de Fotografia de RELLA
A Barcelona 20 de gener de 2019
jmaduell@xtec.cat

Les fotos adjuntes no son artístiques. Son de reportatge
.

Contacte: Jordi Maduell: jmaduell@xtec.cat