Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Fotografia \\\ RELLA
Continuem el curs de fotografia utlitzant les videotrobades.
El grup de fotografia matinant per retratar la sortida del Sol al Pont del Petroli.
GRUP FOTOGRAFIA
Som un grup de catorze persones sòcies, tretze el professor, que ens trobem setmanalment els dijous ( llevat del dijous que hi ha programada una sortida de "Passejades"), que ens trobem per a rebre i debatre la informació pràctica que ens lliura en David Escobosa segon el programa establert en la primera sessió de Novembre.

Tenim una proposta d'un segon curs i inclús d'un tercer. Ho decidirem al mes de juny. Estem Molt contents i cohesionats.

Hem après a conèixer la nostra màquina fotogràfica i les seves possibilitats ( de tal manera que quatre alumnes del grup han rebut de parts dels Reis d'Orient un cambra nova ! ). Les descobertes estimulen per fer diferents i millors fotografies.

Ara, al 2019, ens hem plantejat fer sessions de pràctiques dins d'una altra activitat de RELLA i així intercanviar vivències entre socis dins a RELLA.
De moment res més.
Ves pensant si t'agradaria fer un primer curs de fotografia el curs vinent. Nosaltres segur que ho avalem.

Fins aviat

Jordi Maduell, Co-coordinador del Grup de Fotografia de RELLA
A Barcelona 20 de gener de 2019
jmaduell@xtec.cat

Les fotos adjuntes no son artístiques. Son de reportatge
.

Contacte: Jordi Maduell: jmaduell@xtec.cat