Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Coordinació \\\ RELLA
El grup de COORDINACIÓ comencem les nostres trobades habituals el dia 22 d'octubre.
Ens tornarem a trobar el mes de maig per tal de posar-nos al dia de com i què va fent l'Associació, amb les aportacions de les coordinacions dels grups i, potser sigui el darrer cop aquest curs.
GRUP COORDINACIÓ
Tots els grups es coordinen i exposen quines són les seves activitats.

GRUP de COORDINACIÓ
Aquest grup funciona des del fa poc temps. Té unes característiques particulars i també un funcionament especial. Està constituït, per una part, per les coordinadores i coordinadors dels altres grups i per una altra, per un membre-vocal de la JUNTA de RELLA.
Com a objectiu general, dedica una atenció especial a les activitats de treball dels grups possiblitant-ne l'intercanvi i la informació entre tots ells simultàniament. Es basa, doncs, en el funcionament dels grups i, de manera més àmplia, té com definició establir contacte entre tota l'Associació a través dels mateixos grups, entenent que són els que constitueixen la base de l'Associació.

Ens reunim cada mes i mig, més o menys, al CRP Ciutat Vella, a la Placeta del Pi. Convoca la VOCAL, que és com el pont d'intercanvi i relació entre les grups, és a dir, la mateixa Associació i la JUNTA de RELLA.
Fins ara, com a tema comú, hem tractat de quina manera donar identitat i responsabilitat als coordinadors de cada grup. A més a més, en cada trobada, tots els grups exposen les seves activitats i la manera de dur-les a terme.

Contacte: Maria Altisent
mail: marialtdos@gmail.com