Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Coordinació \\\ RELLA
Farem la primera trobada de cara al 10è aniversari RELLA.
El grup de COORDINACIÓ comencem les nostres trobades habituals el dia 22 d'octubre.
GRUP COORDINACIÓ
Tots els grups es coordinen i exposen quines són les seves activitats.

GRUP de COORDINACIÓ
Aquest grup funciona des del fa poc temps. Té unes característiques particulars i també un funcionament especial. Està constituït, per una part, per les coordinadores i coordinadors dels altres grups i per una altra, per un membre-vocal de la JUNTA de RELLA.
Com a objectiu general, dedica una atenció especial a les activitats de treball dels grups possiblitant-ne l'intercanvi i la informació entre tots ells simultàniament. Es basa, doncs, en el funcionament dels grups i, de manera més àmplia, té com definició establir contacte entre tota l'Associació a través dels mateixos grups, entenent que són els que constitueixen la base de l'Associació.

Ens reunim cada mes i mig, més o menys, al CRP Ciutat Vella, a la Placeta del Pi. Convoca la VOCAL, que és com el pont d'intercanvi i relació entre les grups, és a dir, la mateixa Associació i la JUNTA de RELLA.
Fins ara, com a tema comú, hem tractat de quina manera donar identitat i responsabilitat als coordinadors de cada grup. A més a més, en cada trobada, tots els grups exposen les seves activitats i la manera de dur-les a terme.

Contacte: Maria Altisent
mail: marialtdos@gmail.com