Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Activitats \\\ RELLA
El grup d'activitats us informa que els Jubis, grup de Rella del Penedès , organitza una sortida a la Tarragona romana per visitar l'Amfiteatre, el Pretori, el Circ i les Muralles.
GRUP ACTIVITATS
Aquest grup té com a objectiu organitzar activitats culturals, lúdiques i científiques com ara excursions, sortides a museus, exposicions i espectacles, conferències sobre temes d'actualitat i xerrades sobre temes específics.

Aquest Grup d'Activitats vol obrir-se a altres àmbits d'actuació que no siguin estrictament cenyits al camp de l'ensenyament. La riquesa i la varietat de coneixements des de disciplines diverses enriqueix la globalitat del nostre pensament i ens fa més creatius i lúcids. No volem entretenir únicament, sinó crear un corrent participatiu i creatiu que ens ajudi a mirar el món des de diferents angles, donant prioritat al contacte humà, a les noves coneixences i amistats que podem fer, el treball en equip amb el nostre grup, les estones de convivència, tertúlia i intercanvi durant les activitats.També creiem important el fet de compartir les activitats que organitzem amb els altres grups de l'Associació, interrelacionant-les per crear una xarxa més cohesionada entre tots nosaltres i poder intercanviar les experiències.

Ens reunim periòdicament un cop al mes, els dimecres al matí a la seu de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, Avinguda de les Drassanes 3, 3r pis, per analitzar, gestionar i posar en comú idees per finalment organitzar diferents activitats que el grup pensi que poden interessar el nostre col·lectiu. Durant aquest any 2017 hem sigut sis persones fins el mes de setembre i ara en som cinc.

Intentem programar dues activitats per trimestre però depenent de la seva complexitat, podem variar-ne la freqüència.

Contacte Genoveva Muntell
mail: gmunell@gmail.com