Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
GRUPS ANGLÈS
GRUP DE CONVERSA I
DILLUNS MATÍ


The English Club
Aquest grup està adreçat a tots aquells socis/es de Rella que tenen un nivell intermedi B1 o B2 i volen millorar o mantenir el seu nivell d'anglès El grup es reuneix cada dilluns de 11 a 12.30 al Centre de Recursos de Ciutat Vella, a la Placeta del Pi, 2. Les classes les imparteix la professora nativa Anne Blackmore. Es treballen diferents tipus de text: tant orals com escrits sobre temes d'actualitat. S'ha creat un Google drive per compartir els documents que es treballen a classe. Aquesta eina, a més a més, permet revisar o ampliar la feina feta.
El preu de l'activitat és de 150€ anuals, per un total de 45 hores lectives. El nombre màxim d'alumnes és de 12. Actualment el grup està ple.
La coordinadora del grup és la sòcia Anna Coll

Contacte Anna Coll:
mail: acoll@xtec.cat


GRUP DE CONVERSA II
DIMECRES TARDA


Aquest grup està obert a tothom que tingui un nivell intermedi (B1) i ganes de parlar anglès i aprendre sempre que hi hagi places disponibles.
El nou grup de conversa d anglès es reuneix els dimecres de 16.30h a 18.00 h. Actualment hi ha inscrites 10 persones, tot i que no hi assisteixen sempre. Ens trobem al CRP Ciutat Vella.
El curs es fa a nivell B1/B2. Normalment, comencem amb una audició per tal de poder treballar també la comprensió oral. Repassem o aprenem el vocabulari i les expressions més rellevants del text i a continuació iniciem la conversa sobre el tema del dia. Moltes vegades són els mateixos participants els que presenten un tema i desprès el comentem entre tots.
Ens ajudem de material de suport que podem aplicar a l'ordinador de què disposem i d'aquesta manera, les sessions són més aprofitades i participatives.
Hi podria participar alguna persona més i només caldria fer-ho saber a la Rosa M. Pérez que n'és la coordinadora.

Contacte: Rosa M Pérez:
mail: rosambarna@gmail.com