Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Educació Avui \\\ RELLA
- El Govern de la Generalitat ha anunciat la concessió de la Creu de Sant Jordi a 29 personalitats i 15 entitats que "han prestat serveis destacats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o en el pla cívic i cultural". Entre aquests hi ha la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica i sis mestres.
Entre elles a la Mercè Otero,sòcia de RELLA i col·laboradora amb el grup d'Educació en temes de coeducació i gènere


- La nostra FELICITACIÓ

Us adjuntem l'article del Jaume Cela publicat al Diari de l'Educació: "La Creu de Sant Jordi a la Fede"
TROBADA DEL COL·LECTIU DEL CEPEPC

DIA: dijous 4 d'abril de 2019
HORA: 18 h
LLOC: Sala d'actes de Rosa Sensat
Avda. de les Drassanes 3. Barcelona


GRUP EDUCACIÓ AVUI
El grup Educació Avui és un grup que va sorgir d'una demanda que ens van fer des de les Universitats per treballar en el projecte Millora de la Formació Inicial dels Mestres (MIF).

Un cop acabada la nostra participació en aquest projecte, ens va venir molt de gust continuar trobant-nos per xerrar del que ha format part de la nostra vida i que ens agrada, és a dir: l'Educació.

En aquest moment som dotze persones, que hem treballat en diferents cicles dins l'educació. Ens trobem més o menys, segons el treball, un dilluns al mes al CRP de Ciutat Vella de 10 a 12 del matí, Les nostres trobades estan anunciades al calendari d'activitats de Rella i estan obertes a tothom qui vulgui formar part del grup.

El que hem fet fins ara, és participar en el treball de proposta per la Millora de la Formació inicial, Vàrem fer un debat profund del projecte Escola Nova 21 i vàrem explicitar les nostres conclusions en un document que les recull. També vàrem organitzar una taula rodona sobre el tema oberta a tothom. Hem participat en el debat "Ara és demà" fent arribar les nostres propostes. Participem, de forma activa, en les jornades de Debat en defensa de l'escola publica, col·laborem amb els MRP. Vàrem estat treballant el tema sobre educació de gènere i en varem presentar les conclusions en un debat obert, he treballat sobre le s diferents maneres que tenim actualment per atendre l'educació 0-3 anys amb unes conclusions que han estat publicades al Diari de l'educació, Col·laborem amb un article cada mes al blog del Diari d'educació i aquest curs ens hem plantejat treballar sobre la inclusió.

Si és que hi esteu interessats us convidem a participar-hi posant-vos en contacte amb la coordinadora del grup mitjançant un correu.

M. Antònia Castellana, Coordinadora del grup

Contacte: M Antònia Castellana:
mail:acaste25@gmail.com