Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Territori \\\ RELLA
Aquest curs 2018-2019 és el segon que Rella-Granollers impulsa el Projecte de Voluntariat Educatiu a Granollers, donant continuïtat a la feina que en el seu moment (curs 2012-13) va iniciar el Consell Escolar Municipal de la ciutat.
Realitzada a Olot el 3 de juny de 2019 i organitzada pel grup RELLA Olot i l'Institut d'Educació i Juventut d'Olot.
TERRITORI
RELLA TERRITORI

Des de la Junta volem obrir-nos i potenciar el treball que altres grups de mestres i professorat jubilat fan en el territori.
Des de fa temps que tenim una bona relació i col·laboració amb el grup dels Jubis del Penedès.
Durant aquest curs hem iniciat el contacte amb dos grups de docents jubilats d'Olot i de Granollers que fan voluntariat educatiu a la seva ciutat i hem començat a fer contactes productius amb ells i els seus Ajuntaments.

contacte: Quim Lázaro
mail: quim436@gmail.com


Grup dels JUBIS

Els Jubis és un grup de mestres i professors jubilats, que hem sentit la necessitat d'associar-nos per tal de compartir les vivències relacionades amb el nostre nou estatus laboral des de la perspectiva del que ha estat molts anys la nostra professió.

Les nostres activitats són:

- Trobades, sortides i excursions de caire cultural de coneixement de la comarca i el país.

- Diferents tipus de voluntarietat. Normalment relacionades amb feines de suport a la darrera escola on hem estat o de reforç extraescolar, però també d'altre tipus com la Creu roja, el Banc d'aliments, etc.

- Grups de treball i reflexió. Actualment en funciona un dedicat a treballar el llibre de Josep M. Esquirol La resistència íntima

- Divulgació i treball de temes relacionats amb la jubilació i/o temes de salut i necessitats específiques de la gent que es fa gran.

- Participem en Jornades i debats sobre temes d'ensenyament, salut, societat...

- Quatre membres dels Jubis han entrat a formar part de la Junta del Grup de Mestres de l'Alt Penedès, són: Conxa Sánchez, Josep Muntaner, Joan Sàbat i Jordi Manyà.

- Ens comuniquem i convoquem mitjançant el correu electrònic grupmapnet@gmail.com

Ara ja fa tres anys que vam començar i constatem que les nostres activitats estan tenint continuïtat i que interessen a nous docents que s'acaben de jubilar. També constatem la necessitat de tenir una mínima empara legal per poder donar-nos a conèixer com a grup als mitjans de comunicació i a les institucions comarcals, com Ajuntaments i Consell Comarcal.

Contacte Jordi Manyà
mail: jubispenedes@gmail.comGrup d'Olot

El grup ALFA d'Olot, és un grup d'uns 12 docents jubilats que fan tasques de voluntariat educatiu, en una aula d'escolarització per a joves nouvinguts entre 16 i 18 anys..
Hem signat un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament d'Olot per poder mantenir aquest servei i potenciar el grup de mestres jubilats de la Garrotxa.


Grup de Granollers

El grup RELLA-Granollers, és un grup de mestres i professorat de Granollers que participen en el Projecte de Voluntariat Educatiu que organitza el Consell Escolar de Granollers.
Des de Rella hem signat un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament per poder dur a terme aquesta tasca d'un centenar de voluntaris, alguns d'ells jubilats.
Esperem iniciar més activitats amb el grup de jubilats de Rella-Granollers.

Contacte: M Eugènia Anta
mail: meugenia.antaten@gmail.com