Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Passejades \\\ RELLA
Després d'un dimecres amb núvols i pluja ens desperta un dijous assolellat, amb temperatura agradable, un sol que ens escalfa i un airet fresquet que neteja l'ambient. Força puntuals, com sempre, ens anem retrobant a la sortida del metro de la Barceloneta amb ganes de veure'ns de nou i una mica sorpresos que el mes que ens separava de l'anterior trobada hagi passat en una volada!
.
Visita a l'antic municipi rural de Sant Joan d'Horta ple de masies, mines d'aigua, fàbriques d'adob de pell, bugaderes i un nucli antic al voltant de la plaça de Santes Creus.
GRUP PASSEJADES
XERRAR TOT CAMINANT


El grup de Passejades és un grup de lleure que va sorgir d'una proposta d'un parell de sòcies de Rella amb l'objectiu d'oferir una activitat molt concreta: fer passejades en grup i xerrar tot caminant cada segon dijous de mes.

Les passejades que es proposen són de matí, això comporta que siguin a prop de Barcelona i que s'hi pugui arribar en transport públic tot i que no descartem que si en algun moment ho decidim entre totes i tots es puguin allargar tot el dia. Les propostes dels llocs es fan entre tothom, quan algú té un lloc bonic i divertit per anar ho proposa i prepara la sortida. Es procura que a més a més de caminar la sortida ofereixi algun aspecte interessant: veure una ermita, fer alguna visita, un recorregut especial, ...

L'activitat d'aquest grup no es publicita a totes i tots els socis, però les persones que en formen part poden portar acompanyants. Les persones que estiguin interessades a formar-ne part poden sol·licitar-ho enviant un correu a la coordinadora del grup.
Hi ha un nombre més o menys estable de participants, entre 10 i 12 persones, però segons la sortida el nombre pot variar.
Intentem que les sortides, que poden ser rurals o bé urbanes, s'acabin amb un vermut, això ens agrada molt!
En acabar la sortida sempre hi ha algú que en fa una petita crònica i unes quantes fotos per penjar al web.

Hermínia Villà, coordinadora del grup

Contacte: Hermínia Villà
mail: hvilla@uoc.edu