Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Grup Voluntariat \\\ RELLA
1.- Demanda des del Museu d'Història de Catalunya "El Consell de les persones sàvies" [NOVA ]

2.- Demanda de voluntariat de Creu Roja Barcelonès Nord

3.- Demanda des del Centre Penitenciari de Dones de Barcelona.
1.- Voluntariat per organitzar un taller de castellà el mes de juliol. Xarxa 9 Barris Acull.

2.- Alfabetització d'un adult. UBAI
GRUP VOLUNTARIAT
Objectius
Uns dels objectius de l'Associació és oferir a la societat l'experiència professional del professorat jubilat.
És en aquest sentit que des d'un bon començament es va formar el grup de voluntariat de RELLA amb la intenció de fomentar la col·laboració voluntària dels seus membres en centres educatius o altres entitats, sense que aquestes tasques voluntàries comportessin, en cap cas, l'ocupació de llocs de treball.

Àmbits
Som unes quantes les persones voluntàries que en nom de RELLA treballem fent actuacions puntuals o continuades en diferents àmbits educatius: en l'educació i alfabetització de persones adultes, en l'ajuda escolar d' infants i joves en situacions desfavorides o de risc, en la dinamització de la lectura, etc. Cadascú segons la seva experiència, desig i possibilitats.

El grup i les reunions
La funció del nostre grup és fer el seguiment i la valoració de les tasques de voluntariat de les sòcies i socis que el formem, valorar les demandes que ens arriben de fora per posteriorment donar-les a conèixer a tota la comunitat de RELLA i engrescar els membres de l'Associació a participar en tasques de voluntariat.
Ens trobem periòdicament una vegada o dues al trimestre al CRP d'Horta-Guinardó un dimecres al matí de 10 a 12.
Hi ha un/a coordinador/a que és qui gestiona les demandes, convoca les reunions, fa les actes i assisteix a les reunions de coordinació de RELLA.

Qui pot formar part d'aquest grup
En pot formar qualsevol sòcia o soci que faci tasques de voluntariat o en vulgui fer.
Només cal que s'hi apunti enviant un mail a RELLA fent-hi constar el nom i cognoms, el correu electrònic i manifestant si vol rebre les convocatòries de les trobades.
Si està fent voluntariat cal que hi indiqui també on l'està fent, què està fent exactament i amb quina periodicitat.
Si no n'està fent i en vol fer cal també que ens ho comuniqui per incloure-la en la bossa de voluntariat.

Com puc formar-ne part?
- Assistint presencialment a les reunions que es convoquen.
- Assistint presencialment només a la de començament de curs per informar del què s'està fent i a la de final de curs per fer-ne una petita valoració i la previsió de continuïtat o no. Aquesta opció es pot fer també, només, telemàticament.
- Assistint a la de començament i a la de final de curs per conèixer-nos, enriquir-nos i créixer amb les aportacions de tots plegats.
- Informant a RELLA de la tasca voluntària que es fa perquè en tingui constància i s'inclogui en el conjunt d'actuacions en curs del grup de voluntariat de l'Associació..

Contacte:Encarna Alemany Mollà
mail: enalemany@gmail.com


Per veure les noves propostes de voluntariat aneu a "NOVES PROPOSTES DE VOLUNTARIAT" en la secció "QUÈ FEM" de la nostra web