Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Sortida pels voltants del Pantà de Vallvidrera \\\ RELLA
Sortida pels voltants del Pantà de Vallvidrera \\\ RELLA
Sortida pels voltants del Pantà de Vallvidrera \\\ RELLA
Sortida pels voltants del Pantà de Vallvidrera \\\ RELLA
GRUP PASSEJADES
SORTIDA PELS VOLTANTS DEL PANTÀ DE VALLVIDRERA
8 de juny de 2017

A les 9h. ens trobarem a l'Estació del Baixador de Vallvidrera. El Grup aquest cop no era gaire nombrós, 13 persones; segurament la calor va desanimar alguns dels participants habituals.

Iniciarem la passejada sota una magnífica avinguda de plàtans que ens condueix al Pantà, veient prèviament l'entrada de la Mina Grott, que conduïa l'aigua del pantà fins a Sarrià.

En el pantà vam veure alguns aus i ànecs; estava força cuidat i net; s'ha construït un mena de mirador de fusta que entra dins el Pantà i permet tenir una bona vista general. La petita presa és de l'any 1864. El camí voreja el Pantà ; passem per la Font de l'Espinagosa i la de Can LLavallol – on veiem un pollancre catalogat com arbre singular- per anar al Coll de Can Cuyàs. Una mica més amunt esmorzem en una explanada.

Des d'aquí agafem el corriol per iniciar el descens, fent part del camí de tornada pel mateix que havíem anat.

Durant el recorregut se sent el cant de molts ocells i veiem força papallones, que denoten que l'aire és net, molt poc contaminat.

A mesura que avançàvem en la passejada, la calor anava fent de les seves, però el sol va escalfar força en el darrer tram des de l'estació del Baixador fins al Restaurant InOut, no gaire lluny però al que havien d'arribar per carretera en pujada i sense un arbre que ens donés una petita ombra . Arribàrem assedegats d'una cerveseta abans de seure'ns a dinar.

Acabàrem la darrera sortida del curs, amb un dinar de cloenda que va ser molt agradable per l'ambient relaxat que es va crear i el lloc a l'aire lliure que ens va permetre gaudir de la vista panoràmica de la serralada lliure de construccions; semblava ben bé que estiguéssim al bell mig de la natura i no a 20 minut de Barcelona.

Cal destacar finalment que l'edifici del Restaurant que no fa gaire formava part de l'Escola Vil.la Joana és actualment un centre especial de treball; per la qual cosa, la tria del mateix tenia un valor afegit.

Bé companys, ens retrobem passat l'estiu!!!.

Què gaudiu d'unes bones vacances!!!!

Isidre Rabadà i Alícia Plana