Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Sortida a Sitges dels Jubis Penedès \\\ RELLA
+ FOTOS
Sortida a Sitges dels Jubis Penedès \\\ RELLA
Sortida a Sitges dels Jubis Penedès \\\ RELLA
TERRITORI
SORTIDA A SITGES DELS JUBIS PENEDÈS
JUBIS
Aquesta sortida a Sitges tenia com a finalitat la visita al Museu Maricel per tal de gaudir de l'obra del pintor Ramon Casas. Hi hem participat 33 persones.Aquest any es celebra el 150è aniversari de naixement del pintor i aquesta exposició ens ha ofert una oportunitat magnífica per retrobar-nos amb la seva obra.
El títol de l'exposició "La modernitat anhelada" fa referència a la predilecció de l'autor per a les formes de vida modernes per l'època, a cavall entre els segles XIX i XX.

Al costat de les pintures sobre el món bohemi, els cafès, cabarets i les pintures de multituds, amb voluntat de servir de crònica social, destaquen les pintures de dones.

Casas va convertir la imatge femenina en un motiu artístic habitual. A la seva obra predomina el perfil d'una dona sofisticada, refinada i elegant. Una dona emancipada i activa que practica la lectura i l'esport.

Després de la visita al Museu hem anat a dinar al "Rincon de Pepe" on hem dinat molt bé gaudint de la companyonia de la gent de RELLA i dels JUBIS.

També volem destacar el temps magnífic que hem tingut. Un dia assolellat i una mar esvalotada que hem pogut admirar des dels finestrals del Cau Ferrat.