Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Curs de Fotografia  Obert a tothom, amb el nivell que tingui \\\ RELLA
+ FOTOS
Curs de Fotografia  Obert a tothom, amb el nivell que tingui \\\ RELLA
GRUP FOTOGRAFIA
CURS DE FOTOGRAFIA OBERT A TOTHOM, AMB EL NIVELL QUE TINGUI
Enguany, els coordinadors del Grup de Fotografia de RELLA, pensem enfocar l'activitat principal d'aquest 2018-2019 oferint un
Curs de Fotografia

 Enllaç


FOTOGRAFIES

Obert a tothom, amb el nivell que tingui, amb la càmera fotogràfica que tingui, amb el mòbil que tingui i que vulgui aprendre a fer fotos i millorar els seus resultats i aprofitant les possibilitats de la seva màquina.
Les classes les impartiria el Sr. David Escobosa, fotògraf professional, professor experimentat en aquest tipus de feina.

El curs s'iniciaria després d'un tempteig amb les persones interessades que es constituirien en grup per assimilar els coneixements, en permanent diàleg amb el professor.

Aquest curs tindria un cost per soci. Preu que no podem avançar ja que dependrà de del número de sessions per trimestre i també de la quantitat de persones que ens apuntem a l'activitat.
Ho organitzarem si hi ha un mínim de 10 interessats. Establirem un màxim, d'acord amb el professor, per assegurar que la dinàmica del grup sigui productiva per cada un dels assistents.

En cada sessió que durarà un parell d'hores llargues, mirarem que hi hagi la part de teoria i una part més curta, de practica. A més a més se'ns posarien deures per fer i presentar posteriorment per fer-ne l'anàlisi.

Per fer rendible les classes pensem que la periodicitat de les classes haurà de ser setmanal o, màxim, quinzenal. Les faríem els dijous al matí.

Per concretar l'organització d'aquest curs i poder començar aquest mateix trimestre et convidem, si hi estàs interessat , interessada, a la reunió que farem el Proper dia 25 d'Octubre de 10 a 12.30 h. al Centre de Recursos Pedagògics del Ciutat-Vella, Placeta del PI 1 de Barcelona

Moltes gràcies per l'atenció. Esperem comptar amb tu per aquesta activitat

Jordi Comas
Jordi Maduell (jmaduell@xtec.cat)