Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Resum sortida Atapuerca \\\ RELLA
GRUP ACTIVITATS
RESUM SORTIDA ATAPUERCA
Encara que ja hem començat les vacances d'estiu, des del Grup d'activitats hem pensat que seria una bona idea fer-vos arribar un petit comentari, algunes anècdotes i unes fotos del viatge a Atapuerca, que com ja segurament sabreu va organitzar la nostra Associació durant els dies 13,14 i 15 del passat mes de Juny.Primer de tot donar les gràcies a tots els participants. Volem agrair a la Blanca, la nostra guia, totes les seves explicacions i, en particular, el seu esforç per facilitar-nos, durant la visita al Museu de la Evolució Humana, la comprensió de tota la informació que ens havia de ser ben útil per la visita del Jaciment.

A l'arqueòleg del Jaciment li volem agrair que sota un sol abrasador tingués la paciència i l'entusiasme de contestar totes aquelles preguntes que els viatgers anàvem fent-li… i finalment, donem les gràcies a l'agència per fer-nos sentir en tot moment recolzades.

Van ser tres dies intensos amb visites a la ciutat de Burgos, a la seva Catedral, al casc antic, al Castell… inclús vàrem poder gaudir d'una vetllada de teatre medieval, quan un grup de companys va organitzar una representació de la "Jura del Cid Campeador "davant de l'església de Santa Gadea (Santa Àgata), en una nit lluminosa, fent-nos sentir transportats a un altre temps….

L'últim dia vam visitar la Cartuja de Miraflores. És una visita molt interessant tant per conèixer la història d'aquesta Ordre com per aprendre com viuen en l'actualitat. Dins l'església, un grup de companys que canten en una coral ens va delectar amb una cantada preciosa que un cop més ens va fer sentir més aprop d'un món més espiritual.

En resum, ha sigut un viatge on hem pogut compartir moltes coses: coneixements, bona comunicació amb el grup, i sobretot hem rigut moltíssim…

Per acabar us informem que tenim previst organitzar una trobada el dia 11 d'octubre, oberta a tothom que hi vulgui assistir, on es passarà un muntatge amb filmacions i fotos de la sortida.