Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
TROBADA AMB JUBICATFP (Associació de Jubilats de la FP) \\\ RELLA
JUNTA
TROBADA AMB JUBICATFP (ASSOCIACIÓ DE JUBILATS DE LA FP)
Trobada entre membres de les Juntes de RELLA i de JubicatFP (Associació de Jubilats de la FP) per col·laborar i intercanvia experiències entre les dues entitats. Podeu seguir-los a la seva webEl passat dijous 16 de gener, dos membres de la Junta de JubicatFP es varen desplaçar a la seu de Rella per realitzar una trobada entre membres de les dues Associacions amb l'objectiu de planificar col·laboracions i intercanvi d'experiències entre les dues entitats i establir ponts de contacte de cara al futur, donat que les nostres finalitats es complementen. Creiem que és important unir esforços per aconseguir objectius comuns des de cada àmbit d'actuació.

Comencem una nova etapa de col·laboració que esperem sigui profitosa per les dues associacions

Dins de RELLA hi ha membres que han treballat en l'àmbit de la FP i poden trobar també noves formes de participació.

L'associació JubicatFP (Associació de Jubilats de la FP), és una associació jove, tot just fa un any de la seva creació, que treballen en l'àmbit de la FP . Podeu seguir el seu treball a la web : https://jubilatsfp.cat/