Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
VOLUNTARIAT VIRTUAL 2020 NOVES PROPOSTES \\\ RELLA
+ FOTOS
VOLUNTARIAT VIRTUAL 2020 NOVES PROPOSTES \\\ RELLA
VOLUNTARIAT VIRTUAL 2020 NOVES PROPOSTES \\\ RELLA
GRUP VOLUNTARIAT
VOLUNTARIAT VIRTUAL 2020 NOVES PROPOSTES
2. Voluntariat virtual al PROJECTE ÈXIT ESTIU 2020 del Consoci d'Educació de Barcelona


1. Suport acadèmic a estudiants de segon de batxillerat que estan preparant la prova de les PAU


3. Voluntariat per la llengua, virtual.

A continuació us fem avinent totes les peticions de voluntariat virtual que hem rebut a l'Associació:

1. PROPOSTA ALS DOCENTS DE RELLA QUE VULGUIN/PUGUIN COL·LABORAR PER ACOMPANYAR ALUMNAT VULNERABLE AQUEST ESTIU 2020 POST COVID19 A L'ÈXIT ESTIU DEL CONSORCI D'EDUCACIÓ DE BARCELONA (CEB)

Què és el projecte Exit d'Estiu del CEB?

Veure el document: PROJECTE ÈXIT ESTIU2020 al final de l'article

Com es farà el suport?

.- El suport es farà telemàticament, amb un grup molt reduït d'alumnes que necessitin una atenció més individualitzada i específica, mentre la resta d'alumnes son atesos per l'amic gran (joves universitaris).
- El projecte es realitzarà durant les 3 primeres setmanes del mes de juliol. Hi haurà classe tots els dies, en dos torns: un de 9 a 11 i d'11.30 a 13.30.
- La col·laboració pot ser a partir d'una sessió. Depenent de la disponibilitat.
- La idea és que la persona que s'ofereixi expliqui en que es pot trobar còmode i a partir d'aquí la posaran en contacte amb el coordinador del projecte Èxit de l'institut que necessiti aquest suport. Tot i ser alumnes de secundària, poden tenir nivells de primària.

L'ajut pot ser:

1.- Resoldre dubtes dels treballs que estan realitzant.
2.- Ajudar l'alumnat nouvingut en diversos aspectes lingüístics.
3.- Acompanyar en l'aprenentatge
4.- Apadrinar i motivar alumnes que necessiten sentir-se acompanyats.

Us agrairíem que si decidiu participar en aquest voluntariat us poseu en contacte amb nosaltres a rellacat@rella.cat , o bé amb la coordinadora del grup de voluntariat enalemany@gmail.com.


2. Suport acadèmic a estudiants de segon de batxillerat que estan preparant la prova de les PAU
L'Edgar Iglesias de l'AEIRaval ens ha fet arribar aquesta demanda:

"L'Associació Educativa Integral del Raval, fa una crida a docents jubilats de secundària per a fer suport acadèmic a estudiants de segon de batxillerat que estan preparant la prova de les PAU – Selectivitat. Es necessiten docents per a qualsevol àrea del currículum. El suport acadèmic es farà amb estreta coordinació amb els tutors i tutores dels i les joves. La majoria d'aquests joves estudien als dos instituts públics del barri (INS Miquel Tarradell i INS Milà i Fontanals).

El suport pot fer-se telemàticament a partir d'un cop per setmana. Concretament, l'AEIRaval ofereix l'assessorament i mitjans per a fer-ho."

Si decidiu participar en aquest voluntariat poseu-vos en contacte amb nosaltres a rellacat@rella.cat ,o bé amb la coordinadora del grup de voluntariat enalemany@gmail.com.


2. Voluntariat per la llengua, virtual.
L'Anna Valls ens ha fet arribar aquesta demanda:
"Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que, malgrat que les trobades presencials de les parelles lingüístiques s'han hagut d'interrompre a causa del confinament, la modalitat virtual del VxL (trobades a través de videotrucada), que ja existia, ara mateix està més viva que mai. I des de l'inici del confinament ja hem fet unes quantes parelles lingüístiques que es troben un cop per setmana per parlar en català a través de videotrucada.
Volíem demanar-vos que féssiu difusió del voluntariat virtual entre els vostres usuaris. A continuació teniu dos enllaços:

Informació del VxL virtual: www.vxl.cat/virtual
Inscripció al VxL: www.vxl.cat/participa-hi

I si teniu qualsevol dubte, no dubteu a escriure'ns.
Gràcies!"

Us agrairiem que si decidiu participar en aquest voluntariat ens ho feu saber.