Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
RECOMANACIONS EN TEMPS DE CONFINAMENT [ÚLTIMA SETMANA] del 8 al 14 de juny \\\ RELLA
RECOMANACIONS PEL CONFINAMENT
RECOMANACIONS EN TEMPS DE CONFINAMENT [ÚLTIMA SETMANA] DEL 8 AL 14 DE JUNY
Algunes recomanacions que ens poden ajudar en aquests dies de confinament durant:
La setmana del 8 al 14 de juny de 2020

Cada dia nous articles

Si vols aportar algun article, entrevista o informació que et sembli interessant envia l'enllaç a la notícia al correu rellacat@rella.cat
posant en l'assumpte RECOMANACIONS

Per veure els articles anteriors cal anar a la SECCIÓ CORONAVIRUS i accedir a "RECOMANACIONS PEL CONFINAMENT"

SETMANA DEL 8 AL 15 DE JUNY DE 2020

"L'Escola de Pensament del Lliure analitza l'humor, "el primer camp de batalla del poder". La primera edició del cicle, dirigit per Marina Garcés i Albert Lladó, ha sigut un èxit de públic Article de Valèria Gallard al diari ARA del 08/06/20

" Llei i ordre". Article de Carme Colomina al diari ARA del 08/06/20

"La no-violència agressiva de Judith Butler". La filòsofa interpreta el coronavirus a la llum de la seva teoria de la no-violència. Article de Joan Burdeus a la revista digital EL NÚVOL del 05/08/20 i penjat a la web el 08/06/20.

"Oracle Harari". Jordi Basté entrevista el filòsof i escriptor israelià Yuval Noah Harari, autor de "Sapiens" i considerat un dels grans gurús actuals. A l'entrevista, enregistrada al gener d'aquest any, abans de la crisi sanitària del coronavirus, conversen sobre la disrupció tecnològica i els reptes que enfronta la nostra societat. en el programa "No pot ser" de TV3 del 07/06/20.

"Cómo la crisis creada por la pandemia afecta a las familias españolas". Article de Vicenç Navarro al diari digital Público del 09/06/20.

"El excepcionalismo de EE UU en la era Trump". Article de Joseph S, Nye al diari El País del 09/06/20.

"El fútbol, los bares, la escuela". Article de Margarita León al diari El País del 09/06/20.

"Oscar Tusquets: "De esta vamos a salir más pobres y más tontos". Entrevista de Teresa Sesé aOscar Tusquets al diari La Vanguardia del 08/06/20. i penjat al 09/06/20.

"CONCILIACIÓ, TELETREBALL I VIRUS: LES DONES HO HAN PAGAT MÉS CAR". Article de Laura Arnar i Laia Soldevila a CRÍTIC del 09/06/20.

"Els sanitaris exigeixen a Salut que rectifiqui el contracte milionari a Ferrovial per fer el seguiment dels casos positius" Article de la redacció del diari digital SOCIAL.CAT el 09/06/20.

"El rei emèrit i el futur de la Corona". Article de Josep Ramoneda al diari ARA del 10/06/20.

"Chomsky i Pollin: per curar de COVID-19, hem d'imaginar un món diferent" Entrevista de Jared Rodríguez a Noam Chomsky i Robert Pollin, que aborden la qüestió de quines lliçons podem aprendre d'aquesta pandèmia i de quina forma es pot organitzar la societat per avançar. al diari digital Truthout del 10704/20 i penjada a la web el 10/06/20.

"Distopía de alta tecnología: la receta que se gesta en Nueva York para el post-coronavirus", Article de Naomi Klein
a Intercept i trobsat a La Vaca del 26/05/20 i penjat al web el 10/06/20.

"Mar Reguant: 'Amb els diners recaptats de l'impost del carboni es podria donar un xec a tothom'" Entrevista d'Andreu Barnils a Mar Reguant al diari digital VilaWeb del 10/06/20.

"Noam Chomsky: Enmig de les protestes i la pandèmia, la prioritat de Trump és protegir els beneficis". Entrevista de CJ Polychroniou a Noam Chomsky al diari digital Truthout del 10/06/20.

CORPUS I L'OU COM BALLA 2020

"L'OU COM BALLA". Celebració virtual de la Festa del Corpus a Barcelona.Programa /Història/La Processó/Corpus 700 anys/Les catifes/L'ou com balla.

"Amadeu Carbó: 'Aquests set-cents anys, el Corpus sempre ha fet visible el moment històric que es viu', Entrevista de la redacció a Amadeu Carbó al diari digital VilaWeb el 06/06/20,

Video de la presentació del llibre "Corpus, la festa de les festes" d'Amadeu Carbó

"La festa de Corpus 2020 esquiva la covid-19 i se celebra virtualment".. Enguany la major part dels municipis no podran celebrar "LA FESTA DEL CORPUS" com és habitual a causa de les restriccions pel coronavirus. Article de la Redacció del diari digital VilaWeb del 11/06/20.


NANI VALL-LLOSSERA. "EL CORONAVIRUS DEMOSTRA QUE CATALUNYA I ESPANYA NO TENIEN LA MILLOR SANITAT DEL MÓN" Entrevista de Laura Aznar a Nani Vall-Llossera a CRÍTIC el 11/06/20

"Ester Rodríguez: 'La cosa no es quedarà aquí, hi ha molts morts que no poden quedar en va".Entrevista de Josep Rexarch Fumanya a Ester Rodríguez al diari digital VilaWeb el 11/06/20.

"Roures construye una alternativa política para unir a 'comuns' y la CUP". Article de Manel Manchón a Crónica Digital del 11/06/20

"Quim Arrufat: 'Ja no sóc militant de la CUP". Entrevista a l'impulsor de Sobiranies i ex-diputat al Parlament de Catalunya. Entrevista d'Andreu Barnils a Quim Arrufat al diari digital VilWeb del 11/06/20.

"Web de la Plataforma "SOBIRANIES"

"Video de l'entrevista a Carme Colomina i Daniel Innerarity, autors de "La verdad en las democracias algorítimicas" i "Pandemocracia". Entrevista i vídeo de Xavier Grasset a Carme Colomina i Daniel Innerarity al programa Més 324 de TV3 el 12/06/20.

"Hana Jalloul, secretaria de Estado de Migraciones: "La política migratoria puede cambiar y la vamos a cambiar". Entrevista de Gabriela Sánchez a Hana Jalloul, al diari digital El Diario.es del 13/06/20.

"El poder de la ciutadania". Article de Josep Ramoneda al diari El País edició de Catalunya del 13/06/20.

"Malas prácticas". Article de Chantal Maillard al diari El País del 13/06/20.

"Què diu la filosofia sobre el coronavirus?".Article de Miquel Àngel Ballester al diari ARA BALEARS del 13/06/20.

AVUI

"Oficina de la Reconstrucción". Article de Jordi Amat a La Vanguardia del 14/06/20.

"Un proyecto de libro sobre la Covid-19. Entrevista a David Quammen". Entrevista a David Quammen a Sin Permiso el 14/06/20.

"Argumentos socialistas en favor de la Renta Básica". Article de David Casassas Daniel Raventós a Sin Permiso el 12/06/2020 i publicat a la web el 14/06/20.

"Yannis Natsis: "El suport públic a les farmacèutiques no ha de ser un xec en blanc". Entrevista de Júlia Manresa Nogueras a Yannis Natsis,responsable d'Acció Política de l'Aliança Europea per a la Salut Pública al diari ARA del 14/06/20.Per més recomanacions consulta les recomanacions de les setmanes anteriors seguint aquest enllaç