Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
RECOMANACIONS EN TEMPS DE CONFINAMENT [ÚLTIMA SETMANA] del 15 al 19 de juny \\\ RELLA
RECOMANACIONS PEL CONFINAMENT
RECOMANACIONS EN TEMPS DE CONFINAMENT [ÚLTIMA SETMANA] DEL 15 AL 19 DE JUNY
Algunes recomanacions que ens poden ajudar en aquests dies de confinament durant:
La setmana del 15 al 21 de juny de 2020

Hem fet aquest RECULL DE RECOMANACIONS des del de març i fins el 19 de juny, cada dia fent un recull de noticies, entrevistes , vídeos i audios que ens han acompanyat en aquests dies de confinament. Esperem que us hagin ajudat a estar el dia en aquest llarg període de confinament.

Si vols aportar algun article, entrevista o informació que et sembli interessant envia l'enllaç a la notícia al correu rellacat@rella.cat
posant en l'assumpte RECOMANACIONS

Per veure els articles anteriors cal anar a la SECCIÓ CORONAVIRUS i accedir a "RECOMANACIONS PEL CONFINAMENT"


.
SETMANA DEL 15 AL 19 DE JUNY de 2020

[AMB L'ÚLTIM DIA DEL CURS ESCOLAR (19/06/20) ACABEM AQUESTES "RECOMANCIONS EN TEMPS DE CONFINAMENT"]


"Acceleració europea". Article de Carme Colomina al Diari ARA del 15/06/20.

"El virus como filosofía: "Se están explotando la precariedad y el miedo en favor de una nueva vuelta de tuerca capitalista" Entrevista d'Ignasi Franch a Francis García y Andityas Soares al diari digital El Diario.es del 13/06/20 i penjst a la web el 15/06/20.

"Timothy Snyder: "Trump quiere ser como Putin". Entrevista de Xavier Mas de Xaxàs a Timothy Snyder a La Vanguardia del 15/06/20.

"El duelo por los abrazos". Article de José R. Ubieto al diari La Vanguardia del 15/06/20.

"Pérez de los Cobos y el honor de la Guardia Civil". Article de Xavier Melero al diari La Vanguardia del 15/06/20.

"CINC MANTRES NEOLIBERALS QUE ESTAN TRONTOLLANT AMB EL CORONAVIRUS".Així serà el món després de la crisi de la Covid-19: fracassaran els dogmes que han dominat l'economia els últims 40 anys? CRÍTIC parla amb economistes, amb sociòlegs i amb experts en fiscalitat, en renda bàsica i en deute.Article de Manel Riu a CRÍTIC el 15/06/20.

"Jill Lepore: "La jerarquia racial forma part de l'ADN dels Estats Units". Entrevista del Der Spiegel a Jill Lepore i publicat a la revista EL TEMPS del 15/06/20.

"Bob Dylan: "Potser estem a punt de viure l'apocalipsi". El cantant parla del seu nou disc, de l'assassinat de George Floyd i de com ha viscut la pandèmi. Entrevista de DOUGLAS BRINKLEY / THE NEW YORK TIMES a Bob Dylan al diari ARA del 16/06/20.

"La ciudad y la experiencia de la diversidad". Video conferència de Daniel Innerarity dins el cicle: "Por un futuro intercultural"
el 22 de junio, a las 18.30 horas. Otganitza Palau Macaya. Publicat el 16/06/20.

"JAIME PALOMERA. "EL PSOE I PODEM HAN DE DECIDIR SI OBREN LA PORTA A UNA ONADA MASSIVA DE DESNONAMENTS". Entrevista de Laura Arnar a Jaime Palomera a CRÍTIC del 16/06/20.

"Mor Manuel Cuyàs, l'articulista dels petits detalls". El periodista de Mataró va escriure les memòries de l'expresident Jordi Pujol. Article de Carles Geli al diari El País edició de Catalunya el 16/06/20.

"Psicologia i política del desconfinament". Article de Josep Ramoneda al diari ARA del 17/06/20.

"Equivocat", però aforat". Article de José Maria Mena al diari El País edició de Catalunya del 17/06/20.

"La peor medicina de catástrofe". Article de Milagros Pérez Oliva al diari El País del 15/06/20 i penjat a la web el 17/06/20.

"Jo el Suprem". Article de Mercè Ibarz al diari El País edició de Catalunya del 18/06/20

"Cristina Morales, escritora: "Se ha romantizado el confinamiento". Entrevista de Francesc Miró a Cristina Morales al diari digital El Diario.es del 19/06/20.

"El capitalismo oculta nuestra vulnerabilidad. Descubrirla es una primera plataforma de resistencia". Entrevista de Amanda Andrades a Santiago Alba Rico, filòsof i escriptor a la revista digital ctxt el 19/06/20

"Tan valents davant en 'Wubi', tan covards davant la jutgessa". Article de David Fernández a LA DIRECTA el 19/06/20

"Refugi sense casa".Article de Blanca Garcés i Olatz Ribera al diari ARA del 19/06/20

"Tornada a la normalitat o canvi de model?". Article de Josep Acebillo al diari ARA del 19/06/20

"El dudoso compromiso de las grandes empresas con la sociedad" Article de José Ángel Moreno Izquierdo (Economistas sin Fronteras) a la revista digital ctxt el 19/06/20.


PUNT I FINAL A 4 MESOS DE RECOMANACIONS DIÀRIES EN TEMPS DE CONFINAMENT.

BON ESTIU

BON DESCONFINAMENT A TOTHOM

Per veure i consultar més recomanacions consulta les recomanacions de les setmanes anteriors seguint aquest enllaç