Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
TRES FOTOGRAFIES  EN TEMPS DE CONFINAMENT \\\ RELLA
TRES FOTOGRAFIES  EN TEMPS DE CONFINAMENT \\\ RELLA
TRES FOTOGRAFIES  EN TEMPS DE CONFINAMENT \\\ RELLA
ESCRITS EN TEMPS DE CORONAVIRUS
TRES FOTOGRAFIES EN TEMPS DE CONFINAMENT
RECULL DE TRES FOTOGRAFIES EN TEMPS DE CONFINAMENT


David Escobosa Cámara
1- TOT ANIRÀ BE

Expresió expontanea dels habitants de Montmelò en la primera setmana de confinament(20-03-20209). Va ser l'etapa mes dura per la incertesa de com es desemvoluparia la pandemia, per la rigidesa de les mesures de confinament i per l'alta mortalitat del covid-19 que els mitjans de comunicació anunciaven cada dia...cada hora. L'enginy popular va fer que les façanes dels habitatges expresessin els sentiments de la gent que hi vivia dintre.

2- LA SOLIDARITAT POPULAR


Durant messos els la solidaritat popular sortia cada dia a les 20:00 hores en forma d'aplaudiment expontani per agraïr la tasca del personal dels hospitals que salvaven vides i donaven una esperança a la greu situació (08-04-2020). En el meu municipi Montmelò va fer que surgis un sentiment de poble, de barri, se comunitat, on tots cuidaven de tots. Els aplaudiments s'han acabat pero el lligam continua.

3- ELS SILENCIS DELS CARRERS

Durant moltes setmanes els carrrers van quedat muts de sons de vida sense la sensació d'alegria que dona el xibarri dels nens i nenes que juguen als carrrers i plaçes. Nomes s'ha tornat a una mitja normalitat cuan els petits de la societat han tornat a omplir els carrrers amb les seves cançons de vida i de futur. Serà una bona lliço per a tots per valorar tot el que tenim, perque durant uns messos ens ho van treure.

David Escobosa Cámara