Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
 RELLA A TV3, CATALUNYA INFORMACIÓ I BETEVÉ  PARLANT DEL VOLUNTARIAT EDUCATIU ESTIU 2020 \\\ RELLA
GRUP VOLUNTARIAT
RELLA A TV3, CATALUNYA INFORMACIÓ I BETEVÉ PARLANT DEL VOLUNTARIAT EDUCATIU ESTIU 2020
Vídeo sobre el voluntariat educatiu de RELLA per ajudar a preparar la selectivitat a nois i noies de l'Associació Educativa Integral del Raval (AEIRaval) el 15/06/20 al programa PLANTA BAIXA de TV3

Veure vídeo

Àudio de l'entrevista a Catalunya Informació del 26/06/20 sobre el " VOLUNTARIAT EDUCATIU DE RELLA L'ESTIU 2020".

Escolar audio

Video sobre el projecte ÈXTIT ESTIU 2020 del Consorci d'Educació de Barcelona amb el suport de RELLA

Veure vídeo
EL VOLUNTARIAT EDUCATIU DE RELLA ESTIU 2020 A LA PREMSA

La nostra proposta de " VOLUNTARIAT EDUCATIU ESTIU 2020" ha arribat als mitjans de comunicació com a conseqüència de nostre comunicat "RELLA ESTIU 2020" per ajudar des de la nostra associació de docents jubilats a l'emergència educativa provocada per la Covid-19.

TV3, CATALUNYA INFORMACIÓ i BETEVÉ s'han fet ressò de la nostra tasca de voluntariat educatiu durant l'estiu 2020.

1.- Donant suport al estudiants de segon de batxillerat que s'han de presentar a les proves de selectivitat de l'Associació Educativa Integral del Raval (AEIRaval)

2.- La nostra col·laboració amb el Projecte Èxit Estiu 2020 del Consorci d'Educació de Barcelona a diferents instituts de Barcelona amb alumnes que els hi cal un reforç especial després de la situació escolar viscuda com a conseqüència de la Covid-19.