Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
NOU CURS DE'INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA \\\ RELLA
GRUP FOTOGRAFIA
NOU CURS DE'INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA
Us presentem el NOU CURS D'INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA (Nivell 1) pel curs 2020-21

Podeu veure i la proposta de programa i les característiques del curs.


CURS DE FOTOGRAFIA Nivell 1


Obert a tothom, amb el nivell que tingui, amb la càmera fotogràfica que tingui, i que vulgui aprendre a fer fotos i millorar els seus resultats i aprofitant les possibilitats de la seva màquina.
Les classes les impartiria el Sr. David Escobosa, fotògraf professional, professor expe-rimentat en aquest tipus de feina.

El curs s'iniciaria a l'Octubre després d'un tempteig amb les persones interessades que es constituirien en grup per assimilar els coneixements, dialogant amb el professor.
Les classes es farien els dimarts al matí de 10 h. a 12.30 h. .
De moment les classes es farien virtuals, mentre no canviï la normativa.
Tot i així la primera sessió seria presencial per poder-nos conèixer i donar la nostra opinió i demandes directament. Aquesta primera classe-trobada l'organitzaríem tenint en compte totes les mesures necessàries per evitar contagis del corona.

En principi ho organitzarem si hi ha un mínim de 10 interessats. El màxim serien 15 alumnes. Si sobressin places després d'una inscripció inicial de socis i sòcies es podrien matricular persones conegudes fins omplir el curs. Aquestes persones no sòcies, pagarien un 10% més de matricula

Aquest curs tindria un cost total per soci al voltant de 160 €
. El preu dependrà de la quantitat de persones que ens s'apuntin a l'activitat. La matricula es pagaria tota abans de començar les classes.

En cada sessió, que durarà un parell d'hores llargues, mirarem que hi hagi la part de teoria i una part més curta, de practica. A més a més se'ns posarien deures per fer i presentar posteriorment per fer-ne l'anàlisi.
En total el curs tindrà 22 ó 23 sessions, entre octubre i maig.

Si estàs interessada o interessat en aquest curs d'iniciació escriu un coreu notificant-ho a Jordi Maduell jmaduell@xtec.cat i ell t'incorporarà la llista per rigorós ordre de rebuda. Si dubtes, apunta't, i amb la llista d'interessats i d'acord amb el professor i RELLA decidirem com s'organitza l'activitat.

Moltes gràcies per l'atenció. Esperem comptar amb tu per aquesta activitat

Jordi Comas
Jordi Maduell
Del grup de Fotografia de RELLA