Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
JORNADA ON LINE Transformem els patis: més naturalitzats, coeducatius i comunitari \\\ RELLA
JUNTA
JORNADA ON LINE" TRANSFORMEM ELS PATIS: MÉS NATURALITZATS, COEDUCATIUS I COMUNITARI"
L'Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb el Cosorci d'Educació de Barcelona amb la col·laboració de l'Associació de Mestres Rosa Sensat i l'Institut Infància i Adolescència de Barcelona organitzen aquesta jornada on line el dimarts 15 de desembre a les 17h

Veure programa aquí

Ens plau convidar-te a la jornada online Transformem els patis: més naturalitzats, coeducatius i comunitaris, organitzada pel dimarts 15 de desembre a les 17h.

L'Ajuntament de Barcelona conjuntament amb el Consorci d'Educació de Barcelona està impulsant la transformació de patis escolars perquè siguin més naturalitzats, coeducatius i comunitaris, per aprofitar el seu màxim potencial educatiu i lúdic, com un pla d'actuació estable dins la inversió municipal per cuidar i millorar els equipaments escolars.

Amb la col·laboració de l'Associació de Mestres Rosa Sensat i l'Institut Infància i Adolescència de Barcelona s'ha organitzat aquesta jornada online per compartir la importància de transformar i millorar els patis de les escoles, posant de manifest la necessitat de donar a conèixer les bones experiències que ja s'han dut a terme i escalar-les en l'àmbit de ciutat. En aquesta sessió es presentaran els criteris inicials per a la transformació dels patis més naturalitzats, coeducatius i comunitaris, treballats de forma transversal per tècnics municipals i del consorci i contrastats amb entitats expertes, i s'anunciarà el pla d'acció previst pel pròxim any 2021 i els successius.

Data de la sessió: 15 de desembre de 2020, de 17:00 h a 19:00 h

Retransmissió en directe mitjançant el canal de Youtube de l'Ajuntament de Barcelona: https://youtu.be/uiwUr5G3TWg

Trobaràs més informació al document adjunt i a la web del CEMB.(Consell Educatiu Municipal de Barcelona)

Preguem que facis difusió.