Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
 EL MÓN L'ANY 2021: QUINS TEMES MARCARAN L'AGENDA INTERNACIONAL? \\\ RELLA
CICLE DE TROBADES: EL TEMPS VIRTUAL A RELLA
EL MÓN L'ANY 2021: QUINS TEMES MARCARAN L'AGENDA INTERNACIONAL?
TERCERA TROBADA DEL CICLE EL TEMPS VIRTUAL A RELLA

El Grup de Debats de RELLA ha preparat aquesta trobada per parlar sobre : EL MÓN L'ANY 2021: QUINS TEMES MARCARAN L'AGENDA INTERNACIONAL?
a càrrec de Eduard Soler Lecha investigador sénior, CIDOB - Barcelona Centre for International Affairs i professor associat a la UAB

La trobada serà el dimecres 3 de març a les 10,30h.

Es pot veure pel Canal RELLA Associació de Youtube
Enllaç aquí

DOCUMENT
EL MÓN EL 2021: DEU TEMES QUE MARCARAN L'AGENDA INTERNACIONAL, (CIDOB
) Veure enllaç aquí

Aquest acte forma part del cicle de trobades virtuals EL TEMPS VIRTUAL A RELLA que des de la Junta i el Grup de Coordinació estem preparant durant aquest any 2021.El món l'any 2021: quins temes marcaran l'agenda internacional?


L'any 2020 ha estat marcat per la COVID-19. 2021 ho estarà per les estratègies de reconstrucció i recuperació, per la geopolítica de la vacuna, per l'arribada d'una nova administració als EEUU i per la gestió d'unes desigualtats creixents i cada cop més complexes. Aquesta sessió presentarà quina és la utilitat (i els límits) dels exercicis de prospectiva i se centrarà en aquest esforç de pensar, a curt termini, quins temes ens mantindran ocupats i preocupats aquest any 2021.